Quote:
Originally Posted by Rona
Tytułem wyjaśnienia - mam już swoje lata i zanim się do kogoś uprzedzę staram się dać mu szansę - jeśli Basia miała czyste intencje i oburzyła się szczerze, bo faktycznie coś jej się poplątało z klasami na wystawach i wiekiem Dewi - ma szanse przyznać się do błędu i publicznie przeprosić Joannę za to, że publicznie przypisała jej - mówiąc wprost - oszustwo. Jeśli tego nie zrobi - sama wystawi sobie świadectwo w myśl zasady - "każdy sądzi według siebie".
Zgadzam się zaś, że na wzrost poczytalności tej strony raczej trudno liczyć, ale poczytność? Kto wie? Głośne czytanieprzy piwie na jakichś psich imprezkach to niezły pomysł na zagospodarowanie fragmentów TAKICH tekstów... 
|
A to ciekawostka! I jakoś nikt nie zaprotestował W RINGU? Albo chociaż PO wystawie? Dziwne... Bo zaniżenie klasy to spore wykroczenie.
Ja się bez przeprosin obejdę. Ale nie wiem, co na to Oddział Łódzki, który został posądzony o niesprawdzanie dokumentów i poprawności zgłoszeń psów... Chociaż w sumie, kto by się zajmował takimi "poważnymi oskarżeniami"

A moja "pogramiaczka championów" spokojnie obroni się sama mimo "nikczemnej" postury

.