Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Wystawy

Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 13-09-2007, 22:33   #1
Joanna
Tmave Zlo

Joanna's Avatar

Send a message via Skype™ to Joanna

Quote:
Originally Posted by Rona View Post
Tytułem wyjaśnienia - mam już swoje lata i zanim się do kogoś uprzedzę staram się dać mu szansę - jeśli Basia miała czyste intencje i oburzyła się szczerze, bo faktycznie coś jej się poplątało z klasami na wystawach i wiekiem Dewi - ma szanse przyznać się do błędu i publicznie przeprosić Joannę za to, że publicznie przypisała jej - mówiąc wprost - oszustwo. Jeśli tego nie zrobi - sama wystawi sobie świadectwo w myśl zasady - "każdy sądzi według siebie".

Zgadzam się zaś, że na wzrost poczytalności tej strony raczej trudno liczyć, ale poczytność? Kto wie? Głośne czytanieprzy piwie na jakichś psich imprezkach to niezły pomysł na zagospodarowanie fragmentów TAKICH tekstów...
A to ciekawostka! I jakoś nikt nie zaprotestował W RINGU? Albo chociaż PO wystawie? Dziwne... Bo zaniżenie klasy to spore wykroczenie.
Ja się bez przeprosin obejdę. Ale nie wiem, co na to Oddział Łódzki, który został posądzony o niesprawdzanie dokumentów i poprawności zgłoszeń psów... Chociaż w sumie, kto by się zajmował takimi "poważnymi oskarżeniami"
A moja "pogramiaczka championów" spokojnie obroni się sama mimo "nikczemnej" postury .
Old 13-09-2007, 23:01   #2
Basiek
Junior Member

Na mojej stronie nie ma ani słowa na temat zaniżania klasy Dewi w Łodzi.

Życzę troszkę mniej niezdrowych emocji.
Basiek jest offline   Reply With Quote
Old 14-09-2007, 08:38   #3
Rona
Distinguished Member

Rona's Avatar

Quote:
Originally Posted by Basiek View Post
Na mojej stronie nie ma ani słowa na temat zaniżania klasy Dewi w Łodzi.
Życzę troszkę mniej niezdrowych emocji.
To w czym w takim razie problem? Jakie znaczenie ma fakt czy pies ma 20 czy 22 mies. skoro jest wystawiany w prawidłowej klasie? W drobnej pomyłce właścicielki? I kto tu mówi o niezdrowych emocjach!!!

Quote:
Po drugie Dewi ma juz zaliczona bonitacje i oficjalny wynik jesli chodzi o wysokosc brzmi 62 cm...
I tak padają mity Ale ważniejsze, że uśmiechnięta mordka Dewi i tak jest czarująca bez względu na ilość cm w kłębie!
Rona jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules