View Single Post
Old 18-11-2007, 01:08   #84
shaluka
Wilczy Duch

shaluka's Avatar

Send a message via ICQ to shaluka Send a message via Skype™ to shaluka

Wilk jest u mnie od niedawna ( w poniedzialek minie 2 tyg.) a czuje sie jakby byl znacznie dluzej, juz jest znacznie wiekszy od Balego,teraz kiedy tak pewniej chodzi,ma wyprostowane nozki.. jej jaki on wysoki!!! No i brzuszek mu sie ladnie zaoragla,choc nadal przechodzi przez kojec do Balego ( dzis musi byc zamknety bo mamy bankiet firmowy na osrodku,a ludzie pijani bywaja rozni,natomiast cieawosc Balego by mi zbywala sen z powiek). Wilk,jest naprawde z kazdym dniem piekniejszy,pewniejszy siebie,co naprawde procentuje i jest widoczne w jego zachowaniu. Juz w nocy nie idzie go po sposobie bycia odroznic od Ishtarki, ten ogon, -pewny trucht, ruch, postawa, hmmm jest wspanialy.. i takie piekny.. Coraz mniej sie boi,do mnei jzu nawet pod chodzi a napewno sie trzyma blisko mnie.. Tak, to chyba najlepsza nagroda.. Teraz jeszce zapewne zmienia sie nam waruynki zycia wiec zobaczymy j jak to bedzie. Trzymajcie za ns kciuki...

"...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach."
shaluka jest offline   Reply With Quote