View Single Post
Old 06-03-2008, 17:20   #50
cheynee
Junior Member

cheynee's Avatar

Quote:
nechci dělat někomu špatné jméno, ale to, proč jsem veřejně žádala o pomoc bylo proto, že chovatel neměl zase až tak velký zájem tento problém řešit
Quote:
Pan Kopáček to začal řešit, až když se to rozjelo tady na wolfdogu,že by se o tento problém měl zajímat zejména chovatel, pak se záhadně zničeho nic začal o Carin zajímat i mi navrhl to, že mu ji mám vrátit.
K tomuto bych chtěla říci pár postřehů. Pan Kopáček to samozřejmě řešil OKAMŽITĚ po Tvém prvním zavolání, že má Carin problémy. Na wolfdogu se to objevilo až teprve za pár dní po tom, co už to věděl v mém okruhu kde kdo a všichni jsme se snažili pomoci. Jenom mezi mnou a chovatelem Carin to byly telefonáty denně a třeba i půl hodinové.

Když se Tvoje prosba objevila na wolfdogu, tak i ode mne dostal radu, ať se pokusí Carin okamžitě získat zpět do svého vlastnictví, aby byla reálná možnost objektivně zjistit příčinu jejích problémů, než bude třeba i v dobré víře uspána.

Carin jsem viděla 20. 2., kdy ji pan Kopáček vezl na vyšetření na Kliniku malých zvířat u nás v Brně. Ta fena už tehdy ale nevykazovala žádné pohybové či zdravotní abnormality. Doktor ani nemohl napsat jiný závěr! Přitom chovatel přiznal, že občas ještě při zátěži má problém s přední nohou, ale já na ni koukala cca 15-20 minut a ani tohle jsem za tu dobu nezaznamenala.

Od faktů k osobnímu názoru:

Osobně také vidím největší problém v tom, že jsi se nepostarala ihned v té době, kdy měla ty udávané velké potíže, o okamžité řešení s odborníkem, který by měl možnost odhalit příčinu.

Vymlouvat se na nedostatek financí, tristní a nepochopitelné, zvlášť když
jsi si chtěla koupit další štěně.

Quote:
Pro nové štěně jsme jeli,.................. , stejně sme chtěli dvě štěňata

A dále, Tvé předčasně zveřejněné závěry, které se teď jeví milné, opravdu pár chovatelům způsobují komplikace. Protože ,,stín pochybností,, leží i nad dalšíma štěňatama z obdobných krevních linií, která se na/rodí nebo úpěnlivě shání nový domov.

No, co se stalo nebo bylo napsáno, bohužel nelze vzít zpět. Snad poslední pochybnosti rozptýlí předvedení Carin na nějaké akci, jak chovatel slíbil.
A Lucie snad příště bude volit lépe svá slova a že některá byla hodně drsná.

Můj mail Lucie znáš a kdyby jsi potřebovala s něčím poradit, klidně napiš.

Iva Střítežská
cheynee jest offline   Reply With Quote