![]() |
![]() |
|
Mimo téma O všem a o ničem - aneb jak příjemně strávit volný čas... |
|
Strumenti della discussione | Modalità di visualizzazione |
![]() |
#34 | |||
Junior Member
|
![]() Quote:
Quote:
Když se Tvoje prosba objevila na wolfdogu, tak i ode mne dostal radu, ať se pokusí Carin okamžitě získat zpět do svého vlastnictví, aby byla reálná možnost objektivně zjistit příčinu jejích problémů, než bude třeba i v dobré víře uspána. Carin jsem viděla 20. 2., kdy ji pan Kopáček vezl na vyšetření na Kliniku malých zvířat u nás v Brně. Ta fena už tehdy ale nevykazovala žádné pohybové či zdravotní abnormality. Doktor ani nemohl napsat jiný závěr! Přitom chovatel přiznal, že občas ještě při zátěži má problém s přední nohou, ale já na ni koukala cca 15-20 minut a ani tohle jsem za tu dobu nezaznamenala. Od faktů k osobnímu názoru: Osobně také vidím největší problém v tom, že jsi se nepostarala ihned v té době, kdy měla ty udávané velké potíže, o okamžité řešení s odborníkem, který by měl možnost odhalit příčinu. Vymlouvat se na nedostatek financí, tristní a nepochopitelné, zvlášť když jsi si chtěla koupit další štěně. Quote:
A dále, Tvé předčasně zveřejněné závěry, které se teď jeví milné, opravdu pár chovatelům způsobují komplikace. Protože ,,stín pochybností,, leží i nad dalšíma štěňatama z obdobných krevních linií, která se na/rodí nebo úpěnlivě shání nový domov. No, co se stalo nebo bylo napsáno, bohužel nelze vzít zpět. Snad poslední pochybnosti rozptýlí předvedení Carin na nějaké akci, jak chovatel slíbil. A Lucie snad příště bude volit lépe svá slova a že některá byla hodně drsná. Můj mail Lucie znáš a kdyby jsi potřebovala s něčím poradit, klidně napiš. Iva Střítežská |
|||
![]() |
![]() |
|
|