View Single Post
Old 12-09-2008, 13:37   #29
sssmok
Gorthan's WeReWoLf

sssmok's Avatar

Send a message via Skype™ to sssmok Send Message via Gadu Gadu to sssmok

Quote:
Originally Posted by evikzegar View Post
Najpierw coś rób potem krytykuj. Najpierw popatrz na siebie potem na innych. Zadaj sobie pytanie co Ty zrobiłeś i jakim prawem mozesz krytykować innych.
Odpowiedz mi na jedno pytanie - skad wiesz kto i co robi lub robil dla wilczakow i wolfdoga? Nie znasz wszystkich, na WD siedzisz od niedawna, wiec skad masz ta wiedze? To, ze zrobiles stronke dla klubu, nie znaczy, ze jestes lepszy od innych i mozesz wyglaszac takie kazania. Kazesz innym patrzec na siebie, moze tez sprobuj.

Ja osobiscie skrytykowalam przez PW strone klubu, bo wyobrazalam ja sobie inaczej. Myslalam, ze bedzie tam tylko deklaracja i ogolne info. Okazalo sie, ze jest wiele niepotrzebnych rzeczy, a poziom i wyglad strony daje wiele do myslenia.
Skrytykowalam reklame, bo dla mnie wejscie na allegro i zobaczenie reklamy pt: "Pies czy wilk? Zapisz sie do naszego klubu" jest pomylka. Nawet nie kwestia reklamy - tylko ten tekst, jakby ktos chcial sprzedac na bazarze ziemniaki.
Wychodze z zalozenia, ze jesli ktos sie oferuje czyms zajac, to wie co robi i ma ku temu mozliwosci i... wene. A nie robi cos, zeby zablysnac.

A co do klubu, to nie tak, ze my mamy byc dla klubu. To nie zadna partia polityczna. Klub ma byc dla nas i my dla klubu, ale nie robmy z tego Solidarnosci.

Forum to nie rzeczywistość...
A to, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
sssmok jest offline   Reply With Quote