Quote:
Originally Posted by evikzegar
WIEM TO PRZE TO WŁASNIE CO PISZESZ.
własnie skrytykowałaś stronę, a moze trzeba było pomyśleć i zasugerować co należało by tam zamieścić. Teraz strona jest zrobiona wg waszych sugestii nie ma na niej własnie nic poza deklaracją i zapewne wygląda lepiej i bardzo zachęca do jej wypełnienia.
|
Zasugerowalam poprawienie gramatyki i skladni oraz nazewnictwa na poczatek. Nie odpisales, to ja tez wiecej nie pisalam.
Quote:
Skrytykowałaś reklame ale nie zapytałas wcześniej na czym ona będzie polegać.
|
Sorki, ale nie kazdy ma czas od rana do nocy sledzic wszystkie watki na WD. Na reklame wpadlam na allegro i skomentowalam.
Quote:
To fakt, ze zaoferowałem się czymś zająć i nie mam takiej wiedzy na ten temat jak większosć z was. To nie upoważnia nikogo z was do krytykowania, ale powinno zobligować do tego aby pomóc tak aby było dobrze.
|
Zachowywales sie jakbys wszystko wiedzial i nie potrzebowal pomocy. Ja nie zaoferuje naprawienia Ci samochodu, bo nie potrafie, a jesli juz bede musiala to poprosze o pomoc. Ty oczekiwales, ze wszyscy beda Ci pomagac, jak nie wyraziles potrzeby? Wiesz, nie bardzo rozumiem to nastawienie.
Na temat kalendarza juz pojawilo sie porozumienie, bo ludzie zaczeli sie wypowiadac. Zeby moc cos wybrac i komentowac, trzeba miec kilka wersji, a nie jedna.