View Single Post
Old 12-09-2008, 14:27   #31
sssmok
Gorthan's WeReWoLf

sssmok's Avatar

Send a message via Skype™ to sssmok Send Message via Gadu Gadu to sssmok

Quote:
Originally Posted by evikzegar View Post
WIEM TO PRZE TO WŁASNIE CO PISZESZ.
własnie skrytykowałaś stronę, a moze trzeba było pomyśleć i zasugerować co należało by tam zamieścić. Teraz strona jest zrobiona wg waszych sugestii nie ma na niej własnie nic poza deklaracją i zapewne wygląda lepiej i bardzo zachęca do jej wypełnienia.
Zasugerowalam poprawienie gramatyki i skladni oraz nazewnictwa na poczatek. Nie odpisales, to ja tez wiecej nie pisalam.

Quote:
Skrytykowałaś reklame ale nie zapytałas wcześniej na czym ona będzie polegać.
Sorki, ale nie kazdy ma czas od rana do nocy sledzic wszystkie watki na WD. Na reklame wpadlam na allegro i skomentowalam.

Quote:
To fakt, ze zaoferowałem się czymś zająć i nie mam takiej wiedzy na ten temat jak większosć z was. To nie upoważnia nikogo z was do krytykowania, ale powinno zobligować do tego aby pomóc tak aby było dobrze.
Zachowywales sie jakbys wszystko wiedzial i nie potrzebowal pomocy. Ja nie zaoferuje naprawienia Ci samochodu, bo nie potrafie, a jesli juz bede musiala to poprosze o pomoc. Ty oczekiwales, ze wszyscy beda Ci pomagac, jak nie wyraziles potrzeby? Wiesz, nie bardzo rozumiem to nastawienie.

Na temat kalendarza juz pojawilo sie porozumienie, bo ludzie zaczeli sie wypowiadac. Zeby moc cos wybrac i komentowac, trzeba miec kilka wersji, a nie jedna.

Forum to nie rzeczywistość...
A to, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
sssmok jest offline   Reply With Quote