Quote:
Originally Posted by sssmok
Odpowiedz mi na jedno pytanie - skad wiesz kto i co robi lub robil dla wilczakow i wolfdoga? Nie znasz wszystkich, na WD siedzisz od niedawna, wiec skad masz ta wiedze? To, ze zrobiles stronke dla klubu, nie znaczy, ze jestes lepszy od innych i mozesz wyglaszac takie kazania. Kazesz innym patrzec na siebie, moze tez sprobuj.
Ja osobiscie skrytykowalam przez PW strone klubu, bo wyobrazalam ja sobie inaczej. Myslalam, ze bedzie tam tylko deklaracja i ogolne info. Okazalo sie, ze jest wiele niepotrzebnych rzeczy, a poziom i wyglad strony daje wiele do myslenia.
Skrytykowalam reklame, bo dla mnie wejscie na allegro i zobaczenie reklamy pt: "Pies czy wilk? Zapisz sie do naszego klubu" jest pomylka. Nawet nie kwestia reklamy - tylko ten tekst, jakby ktos chcial sprzedac na bazarze ziemniaki.
Wychodze z zalozenia, ze jesli ktos sie oferuje czyms zajac, to wie co robi i ma ku temu mozliwosci i... wene. A nie robi cos, zeby zablysnac.
A co do klubu, to nie tak, ze my mamy byc dla klubu. To nie zadna partia polityczna. Klub ma byc dla nas i my dla klubu, ale nie robmy z tego Solidarnosci.
|
WIEM TO PRZE TO WŁASNIE CO PISZESZ.
własnie skrytykowałaś stronę, a moze trzeba było pomyśleć i zasugerować co należało by tam zamieścić. Teraz strona jest zrobiona wg waszych sugestii nie ma na niej własnie nic poza deklaracją i zapewne wygląda lepiej i bardzo zachęca do jej wypełnienia. Skrytykowałaś reklame ale nie zapytałas wcześniej na czym ona będzie polegać. To fakt, ze zaoferowałem się czymś zająć i nie mam takiej wiedzy na ten temat jak większosć z was. To nie upoważnia nikogo z was do krytykowania, ale powinno zobligować do tego aby pomóc tak aby było dobrze. Zresztą mam nauczkę, zeby się już nigdy do niczego nie obligować i niczego nie oferować.
dodam jeszcze jedno, ze nawet na temat kalendarza nie mozemy osiągnąć żadnego porozumienia i to świadczy tylko o Tym, że go raczej nie osiągniemy w żadnej kwestii. Bo tylu ilu nas będzie tyle będzie opinni i tyle założen co jak powinno wyglądać.