View Single Post
Old 30-11-2004, 20:24   #71
Kouřa
Junior Member

Kouřa's Avatar

Ahojte.
Dva dny jsem lezel jak mrtvej, az ted jsem se doplazil ke compu.
BA NEEE, BYLO TO MOC PRIMA. Teda az na pocatecni organizacni zmatky, kde se stale vnimam jako hlavni poskozeny a neda mi abych si trochu nevylil srdicko. No povazte:

Kdyz navrhnete organizatorovi akce ze se muzete pridat ke smecce druhy den rano v 9:00, 9:30, nebo 10:00 a on vas durazne upozorni ze se rano vyrazi v 8:00 takze jestli se chcete pridat tak at tam koukate bejt, a vy pak vstavate v nedeli v 5:50, abyste byli na miste urceni v 8:00, a jste tam, a smecka tam neni ani se neozyva, a po hodine usilovneho patrani pomoci zaznamniku a sms se zklamane vydavate sami na planovanou trasu, abyste se nasledne od vudce smecky ze sms v 9:45 dozvedeli ze si trochu vic schrupli a jeste nevyrazili, tak to je na zakousnuti

No nakonec to dobre dopadlo a nasledujici spolecne kilometry pozitivne prebili ten ranni holubnik. Harajici CVlcice Vanda se ukazala jako spolehliva mrkvicka pro meho CV oslika Kippika a ja poprve zazil jake to je kdyz tahne on mne a ne ja jeho. Tedy do kopce a po rovine lahoda, ale vysvetlete mu ze z kopce zabirat nemusi. A tak nejnamahavejsi pasaze meho prvniho 33km dlouheho DOG TREKKU byli vsechny "skopce" a jakoby to nestacilo zbytek smecky - zkuseni dog trrekovi harcovnici - zacali vsechny skopce sbihat. Takze suma sumarum: Trasa povedena, smecka prijemna, Kippova tazna sila uzasna, a moje prdelni svaly druhy den gumovy Vysledek: priste jdu zase!

Koura
Kouřa jest offline   Reply With Quote