![]() |
![]() |
|
Sport & trénink Českoslovenští vlčáci jako pracovní psi - jak cvičit, jak učit nové prvky, informace o soutěžích a zkouškách a výcvikových seminářích... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#38 |
Junior Member
|
![]()
Ahojte.
Dva dny jsem lezel jak mrtvej, az ted jsem se doplazil ke compu. ![]() BA NEEE, BYLO TO MOC PRIMA. ![]() Kdyz navrhnete organizatorovi akce ze se muzete pridat ke smecce druhy den rano v 9:00, 9:30, nebo 10:00 a on vas durazne upozorni ze se rano vyrazi v 8:00 takze jestli se chcete pridat tak at tam koukate bejt, a vy pak vstavate v nedeli v 5:50, abyste byli na miste urceni v 8:00, a jste tam, a smecka tam neni ani se neozyva, a po hodine usilovneho patrani pomoci zaznamniku a sms se zklamane vydavate sami na planovanou trasu, abyste se nasledne od vudce smecky ze sms v 9:45 dozvedeli ze si trochu vic schrupli a jeste nevyrazili, tak to je na zakousnuti ![]() No nakonec to dobre dopadlo a nasledujici spolecne kilometry pozitivne prebili ten ranni holubnik. Harajici CVlcice Vanda se ukazala jako spolehliva mrkvicka pro meho CV oslika Kippika a ja poprve zazil jake to je kdyz tahne on mne a ne ja jeho. ![]() ![]() ![]() ![]() Koura |
![]() |
![]() |
|
|