Quote:
Originally Posted by Ynk
Gaga, masz widac duże doświadczenie w wydawaniu książek.
..
|
To nie tak...aczkowiek od jakiegos czasu biore kase z wydawnictwa

Nie tak dawno - o czym doskonale Margo wie - zaczęło się wydawac naprawde niezłe merytorycznie pisno "Dogobserver" - wydawała je dziewczyna z wielka pasja i poczuciem misji...pomagało jej sporo osób absolutnie wolontaryjnie.....niestety padło
Nie chce mi sie tu wypisywać dlaczego bo i tak straciłam na to troche sił i czasu.
A podkreslam, że w swojej zawartości merytorycznej rzecz była dobra !
Bardziej niz na wydawaniu znam się na stronie dystrybucyjno- promocyjnej , znam to podwórko zarówno od strony wydawniczeh jak i firmy sprzedającej ( duuuuza siec ...Empik;p) .
Nie mówię książce "nie" - mówie - "uwaga ! diabelnie trudne" ....
Jeśłi pomysł się narodzi to ja chetnie pomogę swoją wiedzą - jeśli będzie przydatna.....ale zaczynac trzeba od końca a nie poczatku i przemysleć absolutnie wszystko !
Bo skarbówka i pare innych instytucji nei ma litości dla entuzjastów ...
Jedna z uczestniczek listy "wystawy" wydała ksążeczke o rasie, która hoduje - nakład maciupeńki i może pare osob ja kupilo ale nie sadze, aby pozycja zwitala do siegarn...zreszta ksiegarnie akurat nie sa tu najlepszym "rynkiem zbytu" .....
Jak chcecie możemy pociagnac watek i porządnei podejśc do sprawy wymieniając wszystkie mozłiwości, wątpliwości itp ...a po wyciagnięciu wniosków i okresleniu możłiwości - zdeklarwoac się do roboty