Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Reklama i prasa

Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie...

Thread Tools Display Modes
Old 05-12-2004, 16:48   #17
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Send Message via Gadu Gadu to Gaga

Quote:
Originally Posted by Ynk
Gaga, masz widac duże doświadczenie w wydawaniu książek.
..
To nie tak...aczkowiek od jakiegos czasu biore kase z wydawnictwa
Nie tak dawno - o czym doskonale Margo wie - zaczęło się wydawac naprawde niezłe merytorycznie pisno "Dogobserver" - wydawała je dziewczyna z wielka pasja i poczuciem misji...pomagało jej sporo osób absolutnie wolontaryjnie.....niestety padło
Nie chce mi sie tu wypisywać dlaczego bo i tak straciłam na to troche sił i czasu.
A podkreslam, że w swojej zawartości merytorycznej rzecz była dobra !
Bardziej niz na wydawaniu znam się na stronie dystrybucyjno- promocyjnej , znam to podwórko zarówno od strony wydawniczeh jak i firmy sprzedającej ( duuuuza siec ...Empik;p) .
Nie mówię książce "nie" - mówie - "uwaga ! diabelnie trudne" ....
Jeśłi pomysł się narodzi to ja chetnie pomogę swoją wiedzą - jeśli będzie przydatna.....ale zaczynac trzeba od końca a nie poczatku i przemysleć absolutnie wszystko !
Bo skarbówka i pare innych instytucji nei ma litości dla entuzjastów ...
Jedna z uczestniczek listy "wystawy" wydała ksążeczke o rasie, która hoduje - nakład maciupeńki i może pare osob ja kupilo ale nie sadze, aby pozycja zwitala do siegarn...zreszta ksiegarnie akurat nie sa tu najlepszym "rynkiem zbytu" .....
Jak chcecie możemy pociagnac watek i porządnei podejśc do sprawy wymieniając wszystkie mozłiwości, wątpliwości itp ...a po wyciagnięciu wniosków i okresleniu możłiwości - zdeklarwoac się do roboty

Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować.
チェイタン。
Gaga jest offline   Reply With Quote

Posting Rules