Thread: DeMolka
View Single Post
Old 15-12-2004, 02:50   #86
Ynk
"Tata" Demolki :-)

Ynk's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ori
ucaluj jej osikamy pyszczek od Cioci Elci z Poznania i bardziej czule od Amberka
A czy on wie że ona jest nieletnia?

Quote:
Originally Posted by Ori
a jak minela noc?
Czyja? Moja? Moge Ci powiedziedzieć ale nie na forum..
No dobra. Teraz bez jaj, spałem jak betonowy legar.
Co prawda obudziło mnie coś w nocy poniewaz DeMola zajęła sie konsumpcją mojej reki, ale po stwierdzeniu że text w stylu "won od mojej łapy" nie działa, schowałem ręke pod kołdrę i był spokój. Nad ranem tylko stwierdziłem że w kołdrze /powłoczce na/ mam całkiem pokaźną dziurę. Tak więc noc minęła spokojnie. Jeno podłogę miałem równo zaminowaną,
a w powietrzu unosił sie zapaszek słodkiego ciepłego gówienka

Quote:
Originally Posted by Ori
napisz jakie byly inne szczeniaki (zachowanie) i jak wybierales swoja panne! (jesli znajdziesz czas oczywiscie - wiem gotowanie, przewijanie itp)
Wszystkie były takie same. DeMola była tą która po otwarciu klatki została w środku, pozostałe wyszły do nas śmiało. Szczeniaka wybrał Milan. Powiedział że ten /taka jedna sunia, która z gromadką wyszła z klatki/ jest najlepszy. Ale to nie była DeMola. Mi było obojetne, wszystkie były słodkie i wspaniałe, Mat nie miał tez zdania. Wybrał Milan, potem szczeniaki latały chwile po podwórku. Następnie Milan powiedział "teraz zabierajcie ją i odejdźcie tak by Arys nie widziała". Zapytałem Milana która to DeMola, powiedział "Ta". Wzięliśmy ją. potem okazało się że to chłopak
Milan poleciał "wymienić" szczeniaka. Kiedy wrócił, miał w rękach innego szczeniaka niz pokazany nam wcześniej. Czemu? Nie pytałem, a on twierdził że to właśnie ten wcześniej pokazany. Wiedziałem że to ta co została w klatce. podejżewam że miał jakis w tym swój cel, ale moze mu sie poprostu myliły. Faktycznie wszystkie były jak jedno i to samo zdjecie :-)
I tak stało sie że DeMola jest z nami.
Jest to śliczna i inteligentna dziewczyna, a takie mnie pociągają.
A i Matowi sie bardzo podoba. Lubi takie co kombinują :-)

- Pozdrowionka -
Pogryzieni równo Ynk & Mat, oraz zdesperowany Szprot