![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |||
"Tata" Demolki :-)
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() No dobra. Teraz bez jaj, spałem jak betonowy legar. Co prawda obudziło mnie coś w nocy poniewaz DeMola zajęła sie konsumpcją mojej reki, ale po stwierdzeniu że text w stylu "won od mojej łapy" nie działa, schowałem ręke pod kołdrę i był spokój. Nad ranem tylko stwierdziłem że w kołdrze /powłoczce na/ mam całkiem pokaźną dziurę. Tak więc noc minęła spokojnie. Jeno podłogę miałem równo zaminowaną, a w powietrzu unosił sie zapaszek słodkiego ciepłego gówienka ![]() Quote:
![]() Milan poleciał "wymienić" szczeniaka. Kiedy wrócił, miał w rękach innego szczeniaka niz pokazany nam wcześniej. Czemu? Nie pytałem, a on twierdził że to właśnie ten wcześniej pokazany. Wiedziałem że to ta co została w klatce. podejżewam że miał jakis w tym swój cel, ale moze mu sie poprostu myliły. Faktycznie wszystkie były jak jedno i to samo zdjecie :-) I tak stało sie że DeMola jest z nami. Jest to śliczna i inteligentna dziewczyna, a takie mnie pociągają. A i Matowi sie bardzo podoba. Lubi takie co kombinują :-) - Pozdrowionka - Pogryzieni równo Ynk & Mat, oraz zdesperowany Szprot
![]() |
|
|