View Single Post
Old 22-01-2009, 00:55   #15
Kamoszka
Ardal Conall

Kamoszka's Avatar

Send a message via Skype™ to Kamoszka

i znów tradycji stało się zadość...
z normalnego tematu na forum dla właścicieli wilczaków, na ktorym to mogą byc poruszane każde tematy zrobił się problem (choć myślę że sam się nie zrobil, tylko ktoś). Tylko patrzeć jak jeden drugiego zacznie obrażać i wyzywać że temat jest niepotrzebny i dyskusja jest bezpodstawna.
Kurde ludzie na miłość boską-po to jest to forum żeby pisać na nim m.in. o takich rzeczach. A jak komuś się nie podoba temat to niech zwyczajnie nic nie pisze i nie zabiera głosu. Czy prowadzony jest jakiś ranking kto wiecej postów naisze czy co? Bo nie wiem jak inaczej to wyjaśnić.

Przyznaję, że jestem świeżynka jeśli chodzi o CzW i cennych informacji o rasie szukałem właśnie tutaj (no bo gdzie indziej). Ale od pewnego czasu przestałem, bo z forum wilczakowego zrobił się internetowy ring na którym można bezkarnie obrazić i wyzwać kogo się chce. A to strasznie głupie jest i już.

I jaką opinię o hodowcach budują sobie ludzie czytając te posty?

Nie ma głupich tematów-są tylko głupie odpowiedzi!
POwtarzam-jeśli ktoś nie chce brać udziału w dyskusji to niech sie nie zmusza. Niech nazywa swojego psa jak chce, byleby im z tym było dobrze.

Aaaaaaa-i jeszcze jedno-CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM!!! To chyba 2 klasa szkoly podstawowej...

A teraz coś w temacie
Uważam za pomysł totalnie patologiczny zeby wilczaki okreslac mianem wilczurów. Z tego wychodzi ze jestesmy hodowcami "rasy" ktora posiada polowa mieszkanców Polski. Bo wilczuru mozna spotkac wszedzie, w schroniskach, uwiazane pod sklepem i czekajace az ich pan skonczy piwo z kolegami, uwiazane na lancuchu przy domowej budzie...

Ja mam WILCZAKA, nie wilczura!!!
i wszystkim bede to powtarzał, bo mi sie chce i jestem z tego dumny!!!

Last edited by Kamoszka; 22-01-2009 at 20:14.
Kamoszka jest offline   Reply With Quote