Quote:
Originally Posted by Adrian
Myslíš něco jako:"Děti jako udavači"? 
V Praze to slyším na ulici docela často:"Mami ten pes nemá košík, zavolej Policii!"
Dcera našich sousedů, po každém venčení, podávala svému otci zevrubné hlášení o průběhu. Ten vždycky vypnul hruď, spojil ruce s rákoskou za zády a vypochodoval na zápraží "vyškolit" zlatého retrivra. To mě pak napadalo, že ta holka svého psa za kámoše asi moc považovat nebude.
|
Tak to jsi mě tedy dostal

, já věděla proč si vybrat konec světa na samotě, ikdyž městu se nevyhnu a tyto situace též znám, jenže trochu ještě horší, kdyby šlo jen o malé stb tak to by ještě šlo, ale v dnešní době jsou z nich už pěkní tyrani, kteří testují násilí a různé experimenty nejdřív na psech, a pak když povyrostou třeba na lidech.

POZOR VŠEM NE VŠECHNY DĚTI

Ale poslední dobou je jich dost, a škoda jen, že většinou rodiče u toho nejsou, jelikož pak je problém vysvětlovat proč se pes bránil a jejich miláčky napad. Toto je tak obsáhlé téma, že bych zde mohla psát celou noc a to by jsme se unudili

Jen tak mezi náma, ten soused má štěstí, že tam nebydlím já, jelikož už by měl pěkná jelita

Takže mu klidně vyřiď můj pozdrav