View Single Post
Old 05-03-2009, 22:30   #11
Vlkodlak
Junior Member

Vlkodlak's Avatar

Quote:
Originally Posted by yzengrin View Post
Dnes jsem pána potkala opět
Jinak samozřejmě kritiku přijímám..ale aby to mělo "hlavu a patu"..a ne že pán haní současný stav chovu a vychvaluje první generace ČSV a Mutary a pak vidím na fotkách, že F1Mutara má oko tak 4x tmavší než naše máma..ale moc tomu nerozumím a je mi to vcelku jedno..Sofi je bezvadná, na cvičáku mi nevěří, že je to ČSV...nějaká lumpárna se přežije a tím spíš delší ucho apod.
Ahoj, tím si vůbec hlavu nelámej, bys nevěřila, kolik je na jednom pražském sídlišti odborníků na výchovu ČSV. Jedna paní mě prý "už dlouho pozoruje, jak jsem na svojí fenu - v té době cca 2,5 měsíce - měkká a nic jí neučim", prý jí musím házet venku míček, jinak nebude aportovat. No a kolik se na sídlišti najde lidí, kteří chovali vlky nebo jejich křížence. Tomu se dá jen smát, hlavně když se podíváš, jak mají "odborníci" "vychované" svoje malé i střední psíky. Nám na cvičáku pro štěňata každý cvik cvičitelka uvozovala větou: "Tak co vlku, budeš se tahat?" Nebo: "Tak co vlku, necháš se přivolat?" A "vlkovi" se tam mooooc líbilo. Mutary F1 sem viděla naživo a jsou podle mě krásný, ale vůbec bych je sem netahala, nebo se fórum zase zvrtne.
Vlkodlak jest offline   Reply With Quote