|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Jj, už jsem si lecos vyslechla, ale furt to šlo. Pán mě fakt dostal! Na cvičáku mají trošku jiný přístup, ale zatím jsem moc spokojená. Zvažovala jsem, jestli vůbec zmiňovat ty Mutary, ale pak mi to nedalo. Vždyť ani přímo vlci nemají vždy světlé oči, ale tmavé...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
http://www.tobrok.sk
|
tak s majiteľmi F-krížencov som sa stretla veľakrát, až neuveriteľné, koľko ich bolo tých psov vtedy
ale mala som len pozitívne ohlasy na svojho psa. páčil sa im. ale nie všetko čo vraveli o krížencoch bolo super - že do psov kedysi museli kopať aby štekli a podobne. ale spomínajú na nich viac menej v dobrom... i keď mnohí tvrdia, že mali aj vlkov o čom pochybujem, ale OK. čo je však u každého rovnaké je, že hovoria o silnej plachosti a nie o výzore vtedajších psov - teda aspoň čo som sa ja stretla...
|
|
|
#4 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
..zkrátka, dotyčný působil dojmem, že rozumí naprosto všemu.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Brouk pytlík? .o) Všechno zná, všude byl a kde nebyl, tam se chystá
![]() Každej pokud chce, tak na Tvým psu něco najde. Bohužel jsou o tom i výstavy. Vždycky je to subjektivní názor člověka. Sofi má super rodiče a máma má bonitační kód myslím, více než dobrý, a to je pro mě jako chovatele určující předpoklad k tomu aby štěně bylo co nejvíce podle standartu a hlavně zdravé!!!! No a táta je impozantní pes s nádherným exeriérem, ohodnoceným na klubovce vysoko. Myslím, že hodnotit takový věci přísluší právě chovatelské komisi na bonitacích a svodech mladých. Od toho to je... Takových lidí potáš ještě hodně a většinou to bude jen nefalšovaná čeká závist a na ní postavená hana... Jak se říká u nás na Moravě, dlab na to ![]() P.S. Becky i my se na Vás už moc těšíme!!! |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
U nás v rodině jsme fenu F2 měly. Přítáhnul ho můj táta svému bráchovy někdy v roce 1979. Tvrdili, že je to F1, ale to nevychází. Jako vlk tedy určitě nevypadala. Kompletně tmavěhnědá, žádná maska, tmavé oko a maskulinní figura. Byla neuvěřitelně krotká a přítulná ke každému, přesto, že většinu času trávila na řetězu. Zvláštní, že její potomci po spojení s nějakým náhodným NO už jako vlci docela vypadaly. Její konec byl takový, že otec se svým bratrem už 25 let nepromluvil.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
#1 Docela jsem rád, že bydlím na vesnici, kde už prakticky všichni Akkona znaj a obdivujou. Kdyby mi ho někdo začal kritizovat na ulici, první reakce by byla, že bych rád viděl jeho psa a vzájemnou spolupráci. Ve třech a půl měsících jsem rád nejen za to, jak vypadá, ale jakej zatím je. Sofča je jeho sestra (mimochodem taky krásná
), takže tam to bude asi podobně a pokud jde třeba o oči... ikdyž (zatím) maj do žlutých daleko, tak se do nich rád koukám... je tam stoprocentní oddanost a věrnost.K RD jezdím rád, taky obdivuju jehom práci, ale můj důvod je trochu jinde. Parta lidí kolem něj táhne za jeden provaz a snaha je společná, kdežto v klubu mi přijde situace taková jako ve většině organizací... jedna parta, druhá parta, osobní spory, polopravdy atd. a potom nemám nejmenší chuť něčím podobným ztrácet čas a radši budu se psem odpočívat u RD. |
|
|
|
![]() |
|
|