Troche OFF TOPIC: No wreszcie sie doczekalismy na forum weta, u ktorego mozna zweryfikowac to co sie czytalo/slyszalo/widzialo...

Nie ma nic bardziej denerwujacego niz sytuacja, gdy o rade pytalo sie kilku wetow (gdy kilku ocenialo psa), a kazdy zaleca i mowi co innego...
A teraz powrot do tematu...
Sadze, ze cale zamieszanie to "wina" weta. Nie mam zamiaru twierdzic w stylu uzytkownikow, ktorzy jak pisal igi - atakuja admina, ze sami nie czytali regulaminu...

Ale inna jest waga:
Quote:
Originariamente inviata da Grin
Niestety nie tak często, jak zalecał wet, bo mówił o czterech razach dziennie
|
a
Quote:
Originariamente inviata da Rybka
Nie rozumiem dlaczego nie podawaliście kropelek regularnie- leczenie takie nie ma sensu i zupełnie mija się z celem. Wiem, że psy nienawidzą zakrapiania ale tu na prawdę potrzebna jest konsekwencja.
|
Jestem pewna, ze gdyby bylo wiadomo, ze Lowca MUSI miec podawane krople 4 razy dziennie to wszyscy by go 4 razy dziennie lapali....

Masz Rona racje - pewnie maly "znielubilby" te zabiegow i obrazil sie na jakis czas. Ale skoro na szali jest "albo krople albo zabieg" to czlowiek musi sie troche pomeczyc.... (wilczak to zreszta nic z zabiegami u kota - tam to jest jazda

)