Thread: Srst
View Single Post
Old 24-03-2009, 22:46   #16
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Send a message via Skype™ to Pavel

Quote:
Originally Posted by gabriela View Post
já krmím masem - kuře, jehněčí, hovězí, pak zeleninou, kosti, rýže a pokavaď nezvládám pokaždé uvařit, tak krmím Acanou Gracelland, která v žebříčku na doganalysis vyhrála jedno ze skupiny šesti krmiv na prvním místě v hodnocení kvality granulí. Ne pokaždé mohu Amimu uvařit. Syrové maso dostane občas též. Jsem zastánce toho, že pes by měl dostat to, co je mu přirozené, ale též chápu, pokavaď někdo možnost neustálého vaření atd. nemá a i to, že ne každý pes vařenou stravu snáší či má nějaké zdravotní problémy.
Gabrielo, to si nerozumíme. Vařené maso je psovi k ničemu, jen čistá bílkovina takřka bez ničeho dalšího. Já jsem mluvil o syrovém masu. Dávám celé slepice (celou myslím skutečně celou, tzn. s peřím, vnitřnostmi), pšstrosí pařáty, hlavy, maso, a neprané žaludky. I ovoce a zeleninu jen a jen syrovou. Vejse jakbysmet. Občas jim dám kvasnice a samozřejmě, že někdy dostanou i zbytky z vaření, ale to jsou jen výjimky. 99% je skutečně syrová strava, žádné granule a žádné vaření. Nancy je 12 let a přál bych Ti jí vidět. Stav se někdy na návštěvu, až pojedeš do Prahy.
Pavel jest offline   Reply With Quote