No, tak koukám, že se rozpoutala debata. Tak já upřesním, či objasním pár věcí. Každý má samozřejmě své zkušenosti, já jen předala znalost od člověka, který se zabývá zdravotní stránkou atd. co se psů týče delší dobu, myšleno v dobrém. Můj osobní názor, olivy jako takové jsou zdravé a výrobky z nich mají též u mě přednost před jinými věcmi nevyjímaje olejů slunečnicových atd., vzhledem ke dnešní kvalitě, ale to je jen můj názor a je úplně fuk co si já myslím, důležití jsou naši miláčci a jen tak pro zajímavost, já krmím masem - kuře, jehněčí, hovězí, pak zeleninou, kosti, rýže a pokavaď nezvládám pokaždé uvařit, tak krmím Acanou Gracelland, která v žebříčku na doganalysis vyhrála jedno ze skupiny šesti krmiv na prvním místě v hodnocení kvality granulí. Ne pokaždé mohu Amimu uvařit. Syrové maso dostane občas též. Jsem zastánce toho, že pes by měl dostat to, co je mu přirozené, ale též chápu, pokavaď někdo možnost neustálého vaření atd. nemá a i to, že ne každý pes vařenou stravu snáší či má nějaké zdravotní problémy. To co poradila Sašo tobě tvá veterinářka, řiď se dle jejich rad, já veterinářka nejsem a určitě bych nerada tobě a Freice přidělávala nějaké komplikace, doufám, že bude v pohodě, jen mám jiné informace a ty jsem chtěla sdělit a podělit se o zkušenosti vás všech, takže doufám, že to tak zůstane pochopeno. Za názory všech a zkušenosti však díky, je fajn dozvědět se i něco jiného.
|