Quote:
Originally Posted by Gaga
Cudnosci to one sa wszystkie ! Az ciezko odroznic 
...i jak widac zaczynaja lobuzowac .... 
|
Gaga, badzo, bardzo, wręcz ogromnie się cieszę i gratuluję.... Widzisz, moje życzenia świąteczne się spełniły, co prawda tylko połowicznie, bo Narvanej też życzyłam wilczaka, ale skoro to dopiero początek roku....
Teraz będziecie mieli odjazd, a Giga - zadanie bojowe - socjalizować małego i uczyć go dobrych manier....

To jest mój główny argument za kupnem wilczaka, ale rodzina nawet nie chce słyszeć... mówią ża Szarej należy się dom SPOKOJNEJ starości...
Mam nadzieję, że przywieziesz stado na wystawę w czerwcu do K-wa - prorokuję, że mały Cheitan zdobedzie tytuł "Szczenię Roku" (jesli taki istnieje

) zwłaszcza, że bedzie z Peronówki, a nie z W-wy

(Niektóre Krakusy bywają dziwne pod tym względem

) Ja w każdym razie będą kibicować ze wszystkich sił... I jak sama pisałaś musisz się spieszyć z wystawami, bo Peronówka gotowa ci go jeszcze odebrać
A propos, czy wybrałaś już też papugę, czy dostaniesz jakąś z przydziału
A zmianami się się przejmuj! Jedna więcej, jedna mniej.... Przeprowadzka to jedno z najbardziej twórczych doświadczeń egzystencjanych, daje wielkiego kopa energii, zwłaszcza jak uda się nie wpaść w nerwicę, że wszystko musi być rozpakowane i wyremontowane natychmiast

Na waszym miejscu i tak poczekałabym, aż mały szkodnik podrośnie i przestanie obgryzać przedmioty.
Jestem pewna, że wszystko będzie super