|
|
|
|||||||
| Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#19 | |
|
Distinguished Member
|
Quote:
Teraz będziecie mieli odjazd, a Giga - zadanie bojowe - socjalizować małego i uczyć go dobrych manier.... Mam nadzieję, że przywieziesz stado na wystawę w czerwcu do K-wa - prorokuję, że mały Cheitan zdobedzie tytuł "Szczenię Roku" (jesli taki istnieje ) zwłaszcza, że bedzie z Peronówki, a nie z W-wy ) Ja w każdym razie będą kibicować ze wszystkich sił... I jak sama pisałaś musisz się spieszyć z wystawami, bo Peronówka gotowa ci go jeszcze odebrać A propos, czy wybrałaś już też papugę, czy dostaniesz jakąś z przydziału A zmianami się się przejmuj! Jedna więcej, jedna mniej.... Przeprowadzka to jedno z najbardziej twórczych doświadczeń egzystencjanych, daje wielkiego kopa energii, zwłaszcza jak uda się nie wpaść w nerwicę, że wszystko musi być rozpakowane i wyremontowane natychmiast Na waszym miejscu i tak poczekałabym, aż mały szkodnik podrośnie i przestanie obgryzać przedmioty. Jestem pewna, że wszystko będzie super
|
|
|
|
|
|
|