View Single Post
Old 06-05-2009, 10:54   #12
wilczakrew
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Gia View Post
Proszę mnie nie mieszać w tą dyskusję, bo chyba można zauważyć, że nie odzywam się celowo. Wystarczy, że jak zawsze chciałam pomóc i zwróciłam Ci uwagę na gg (nie rozmawiałam wcześniej z Gagą i to przypadek, że zaczęło się od tego samego pytania... ale możesz szukać teorii spisku), w konsekwencji zostałam zablokowana i dowiedziałam się, że jestem "ograniczona intelektualnie". W ten sposób najłatwiej pozbyć się przyjaciół. Pokazałeś, że nie można mieć innego zdania niż Twoje nie awansując na Twojego wroga. Tyle miałam do powiedzenia i już mnie nie ma.
Masz racje nie mam ochoty z Tobą rozmawiać na ten temat.
Bo jeśli przez nastepną godzinę tłumaczenia komuś i tak dalej się upiera, ze on widzi 5 wypisanych hodowli i zadaje pytanie z uporem maniaka dlaczego w spisie nie ma Daniela ( przepraszam ale nie ma to zwiazku ), do tego stanowczo twierdzi, ze dobrze widział i ja to napisałem to wybacz.
To nie jest jak stwierdziłaś krytyka bo z nią nie ma nic wspólnego.
To też nie jest pomoc bo nie ma z nią nic wspólnego.
W takim przypadku to by nawet święta krowa nie wytrzymała.
No i nie ma to nic wspólnego z moim zdaniem bo jesli miała byś racje to bym Ci je przyznał ale w takim wariancie nie pozwole sobie na to aby ktoś robił ze mnie wariata bo on widział lepiej co ja napisałem.

Co do przyjaciół to coś ci zacytuje i to da Ci obraz co to jest przyjaźń.

Przyjaciel jest nie po to aby pomagał, jest po to aby był i abyśmy czuli jego obecnosć i wsparcie. Przyjaciel nie krytykuje, jedynie czasami zwraca uwage. Przyjaciel nie wdaje się w plotki i nie miesza sie w sprawy pieniędzy. Najważniejsze Przyjaciel zawsze wybacza.

Na forum faktycznie się nie odzywasz zachowująć stronniczosć jednak poza nim już nie. Czy to jest Twoim zdaniem OK.
wilczakrew jest offline   Reply With Quote