Quote:
Originally Posted by Gia
Proszę mnie nie mieszać w tą dyskusję, bo chyba można zauważyć, że nie odzywam się celowo. Wystarczy, że jak zawsze chciałam pomóc i zwróciłam Ci uwagę na gg (nie rozmawiałam wcześniej z Gagą i to przypadek, że zaczęło się od tego samego pytania... ale możesz szukać teorii spisku), w konsekwencji zostałam zablokowana i dowiedziałam się, że jestem "ograniczona intelektualnie". W ten sposób najłatwiej pozbyć się przyjaciół. Pokazałeś, że nie można mieć innego zdania niż Twoje nie awansując na Twojego wroga. Tyle miałam do powiedzenia i już mnie nie ma.
|
Masz racje nie mam ochoty z Tobą rozmawiać na ten temat.
Bo jeśli przez nastepną godzinę tłumaczenia komuś i tak dalej się upiera, ze on widzi 5 wypisanych hodowli i zadaje pytanie z uporem maniaka dlaczego w spisie nie ma Daniela ( przepraszam ale nie ma to zwiazku ), do tego stanowczo twierdzi, ze dobrze widział i ja to napisałem to wybacz.
To nie jest jak stwierdziłaś krytyka bo z nią nie ma nic wspólnego.
To też nie jest pomoc bo nie ma z nią nic wspólnego.
W takim przypadku to by nawet święta krowa nie wytrzymała.
No i nie ma to nic wspólnego z moim zdaniem bo jesli miała byś racje to bym Ci je przyznał ale w takim wariancie nie pozwole sobie na to aby ktoś robił ze mnie wariata bo on widział lepiej co ja napisałem.
Co do przyjaciół to coś ci zacytuje i to da Ci obraz co to jest przyjaźń.
Przyjaciel jest nie po to aby pomagał, jest po to aby był i abyśmy czuli jego obecnosć i wsparcie. Przyjaciel nie krytykuje, jedynie czasami zwraca uwage. Przyjaciel nie wdaje się w plotki i nie miesza sie w sprawy pieniędzy. Najważniejsze Przyjaciel zawsze wybacza.
Na forum faktycznie się nie odzywasz zachowująć stronniczosć jednak poza nim już nie. Czy to jest Twoim zdaniem OK.