Quote:
Originally Posted by wilczakrew
Bo nie wiem jakiej Joanno oczekujecie odpowiedzi i usiłujecie taką odpowiedź wymóc z mojej strony.
|
Nie wiem jak inni, ale ja oczekiwałam odpowiedzi na pytanie: na jakiej podstawie oceniano, które hodowle są największe. Nie wnikam dlaczego proste pytanie traktujesz jako podchody i przepychanki. Zapytałam wprost. Dostałam odpowiedź wprost. Jasne i proste. Będę wdzęczna jak na przyszłość postarasz się nie przyporządkowywać mnie na siłę do jakichkolwiek grup. Wypowiadam się tylko za siebie.
Quote:
... Nikt nie poruszył spraw istotnych bo ważniejsze stało się dlaczego On, a nie Ja.
|
Nadinterpretujesz: gdzie ktoś napisał dlaczego ta hodowla a nie moja? Ja nic takiego nie widzę. Może za mało wytrwale szukam dziury w całym i doszukję się spisków.

Dla mnie takie teksty są kompletnie bezsensowne. Rozumiem jednak, że mogłeś ulec atmosferze, która - dzięki niektórym użytkownikom - zapanowała na forum ale proponuję ochłonąć nieco. Napradę nie wszyscy bawią się w wojny podjazdowe.
Quote:
Jesli czegoś nie rozumiecie lub coś jest dla kogoś niejasne to już nie mój problem.
|
Ja podchodzę do tego, co mówię i piszę zupełnie inaczej. Jeśli ktoś nie rozumie moich wypowiedzi, to je wyjaśniam. Nie w moim stylu jest napisanie: "nie wiesz, o co mi chodzi to twój problem".
Być może problem, jaki masz przed sobą wynika z nadmiernie rozbudowanych wypowiedzi? Nie odpowiadaj, proszę, na to tylko sobie przemyśl.
Pozdrawiam i czekam na wieści ze spotkania Grupy Inicjatywnej.