View Single Post
Old 06-05-2009, 16:55   #53
krzyg
Dziad Borowy

krzyg's Avatar

Send a message via Skype™ to krzyg

Quote:
Originally Posted by wilczakrew View Post
Bo nie wiem jakiej Joanno oczekujecie odpowiedzi i usiłujecie taką odpowiedź wymóc z mojej strony.
Wszystko co miałem do powiedzenia wyjasniłem w poście nr 236, a pseudo temat dalej był drążony i chyba nie do końca otrzymałaś odpowiedź skoro pytałaś o kilkadziesiat postów dalej o to samo. Nikt nie poruszył spraw istotnych bo ważniejsze stało się dlaczego On, a nie Ja.

Dla mnie ten post jest jasny i bardzo czytelny i to co w nim potem dopisałem jako P.S. jest wystarczającym uzupełnieniem.
Wyjaśniłem najprościej jak to można zrobić reszte w poście nr 240.
To powinno wam wystarczyć.
Post Tadeusza nr 282 właściwie powinien zakończyć całą sprawę.
Jesli czegoś nie rozumiecie lub coś jest dla kogoś niejasne to już nie mój problem. Dla mnie jest to aż nad wyraz oczywiste i zrozumiałe.
Przepraszam za to co teraz napisze ale nawet ten ... btd dokładnie wszystko zrozumiał. ( Mam nadzieje, ze nie będziesz miał o to urazu, ze wycieram sobie ,,,Twoją osobą.
No to lecimy....

post 236:
"To spotkanie odbędzie się niezależnie od galicyjskiego i będzie zamknięte dla innych osób. Bardzo przepraszam za taką formę, ale tego wymaga sytuacja i o losach czechosłowackiego wilczaka muszą rozmawiać największe hodowle w Polsce."

post 240:
"Dlaczego zostało wybrane te 5 hodowli?
Wynika to z faktu, że jest to 5 największych hodowli w Polsce i to w pierwszej fazie tworzenia klubu one muszą dojść do pełnego porozumienia pomiędzy sobą i wyrazić pełną akceptację i aprobatę dla Klubu Rasy.
Następnie mogą zostać uruchomione wszelkie procedury nad jego tworzeniem, lub możemy o nim zapomnieć na bardzo długo.
Nie jest to Elita, która ma trząść światem walczakowym, ale ludzie, którzy mają ogromną wiedzę i doświadczenie w tym temacie. Bo to my wszyscy potem na tej bazie mamy opierać swoje założenia i z jej zasobów w odpowiedni sposób korzystać."

post 282:
"Myślę, że warto sobie opisaś co stoi przed taką grupą inicjatywną.
A więc po pierwsze zarysowanie koncepcji działania klubu. Jego celów i zadań, tak by były do zaakceptowania przez wszystkie strony. "

Osobiście najbardziej interesuje mnie jaką sytuację masz na myśli w tym zdaniu: "ale tego wymaga sytuacja i o losach czechosłowackiego wilczaka muszą rozmawiać największe hodowle w Polsce." Dlaczego te rozmowy mają toczyć się za zamkniętymi drzwiami. Dlaczego w "zarysowywaniu koncepcji działania klubu" nie mogą wziąć udziału inni zainteresowani jego przyszłością? Skoro spotkanie grupy incjatywnej ma się odbyć przy okazji Galicyjskiego dlaczego nie może być 'otwarte' dla reszty uczestników zlotu?