View Single Post
Old 22-05-2009, 15:15   #7
Agnieszka
Distinguished Member

Agnieszka's Avatar

Quote:
Originally Posted by szasztin View Post
Nooo to pierwsze zdjecie - Suuuupppeer. Rozumiem że w tle jest Supraśl??
Tak, to zimowy Suprasl, a w tle cerkiew, bodajze z XV wieku, ale pewna nie jestem... A zdjecia mojego Taty, przekaze mu, ze sie podobaja .

Quote:
Originally Posted by Aga
Aga, a gdzie twoja burza loków? Pozdrawiam i mam nadzeieję, że zobaczymy się w Wawie.
Burza lokow heh - dlugie wlosy mnie juz denerwowaly, zrezygnowalam z nich na rzecz wygodnych 8mm , juz od dluzszego czasu nosze krotkie. A w Warszawie bedziesz na wystawie, tak? To sie prawdopodobnie zobaczymy.

Quote:
Originally Posted by Gaga
p.s. a jak egzamin z historii sztuki?
A dziekuje, chyba dobrze, choc do dzis odpowiedzi zadnych - przykladowych - w internecie nie ma, wiec nie jestem stuprocentowo pewna, ze zdalam . Aczkolwiek reszta matur poszla mi calkiem dobrze i teraz wreszcie mam juz wakacje.

Quote:
Originally Posted by konek
Czuję Aga, że łączy nas podobne uczucie i ogromna słabość do naszych dorosłych samców, z których jeszcze tak często potrafi wychodzić szczenięca radość i co tu mówić "głupawka".
Tak jak juz pisalam, Varg stal sie po prostu kochany!!! Co ciekawe, z zadnym innym psem, jak pamietam, nigdy nie mialam takiego kontaktu i nie laczyla nas taka, swego rodzaju, serdecznosc. To chyba typowe dla Wilczakow. Zreszta juz pare razy pisalam, ze roznica, pomiedzy Bingiem a Vargiem jest ogromna. Bingo tez sie cieszy, tez jest milutki, ale to zupelnie co innego. A Max w jakim wieku juz jest? Moze to u Wilczakow wlasnie z wiekiem przychodzi, ze zaczynaja byc wlasnie "takie" .
Agnieszka jest offline   Reply With Quote