View Single Post
Old 04-08-2009, 12:04   #2
sssmok
Gorthan's WeReWoLf

sssmok's Avatar

Send a message via Skype™ to sssmok Send Message via Gadu Gadu to sssmok

Mialam sie nie udzielac, ale to co wyprawia wilczakrew, juz przechodzi ludzkie pojecie. Wszystko jest zle, kazdy jest glupi, a forum wolfdoga jest w zmowie. Paranoja...

Quote:
Originally Posted by Fori View Post
Grzesiek
2. z Tobą nie można i nie da się rozmawiać, bo sam nie rozumiesz co piszesz, nie rozumiesz sensu wypowiedzi innych osób, i najgorsze jest to że uzurpujesz sobie prawo do nieomylności i wszechwiedzy - nowy bóg??? żałosne
Grzes chyba zapomnial juz, ze niecale 2 lata temu nie radzil sobie z 3 miesiecznym gryzacym szczeniaczkiem, potem oddal psa na stacjonarke "bo sie nie zna i sam go nie nauczy"...
Teraz uwaza sie za eksperta w kazdym temacie - brak slow.

Quote:
3. zanim zaczniesz oczekiwać, że inni Cię przeproszą zacznij od siebie! Przeprosiłeś Nas wszystkich za swoje kiepskie teksty, niestosowne epitety i niesmaczne komentarze??? (i to nie tylko w tym temacie) Niestety nie, bo to dla Ciebie zbyt trudne
Fori, on nie przeprosi. Nie ludz sie. Po pierwsze brak mu dobrego wychowania, a po drugie uwaza, ze to na niego wszyscy sie uwzieli i bedzie sie mscil
Jak juz pisalas: syndrom Boga.

Quote:
5. i masz rację, czas zamknąć temat i niniejszym ja kończę rozmowy z Tobą, tak jak Daiva narzucam na Twoje wypowiedzi osobistego bana - jesteś niewidoczny
Gdyby nie to, ze bedzie gral znowu wielkiego pokrzywdzonego, ja bym mu dawno dala oficjalnego bana za trolowanie
Jak juz cytowalam wczesniej: http://www.wolfdog.org/forum/showpos...0&postcount=76 - sam napisal PO CO wrocil na forum.

Quote:
Nie wysilaj się na odpowiedź, ja w przeciwieństwie do Ciebie rozumiem co czytam i wiem co piszę. Biorę za swoje słowa pełną odpowiedzialność i nie zmieniam zdania co drugi post a ze znajomych nie robię wrogów tylko dlatego że ośmielają się mieć inne zdanie niż ja.
Fakt. Trudno sie spodziewac, zeby Grzes cos przeczytal ze zrozumieniem - zaprezentowal to juz wiele razy. Moze to kwestia emocji, "bo znowu ktos smie miec inne zdanie"...
To, ze jest jak lisc na wietrze, pokazal juz wiele razy Wystarczy poczytac forum wstecz. Grzes nie jest pierwsza osoba na WD, ktora mysli, ze cos napisanego, czy powiedzianego rok wczesniej nie istnieje i mozna naginac rzeczywistosc
Zreszta Pozna byl zachwycony w zeszlym roku, a teraz to targowisko proznosci...
No coz jak dla mnie to on najglosniej puszyl sie wzrostem Czambora, wiec kto tu jest prozny

Szkoda, ze niektorzy nie moga po prostu zyc swoim zyciem z wlasnymi psami - tylko za wszelka cene musza byc najlepsi, najmadrzejsi i najwazniejsi.
I gdzie tu miejsce na psy?

Forum to nie rzeczywistość...
A to, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
sssmok jest offline   Reply With Quote