Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Wzorzec & bonitacje

Wzorzec & bonitacje Jak powinien wyglądać typowy wilczak, ile waży CzW, ile ma w kłębie, informacje o przeglądach hodowlanych ....

Thread Tools Display Modes
Old 04-08-2009, 10:22   #11
Fori
Junior Member

Quote:
Originally Posted by wilczakrew View Post

W tym momencie sobie wypraszam bo jesteś kolejną osobą na tym forum, która mnie obraża. W odróżnieniu do innych osób ja właśnie mam wszystkie niezbędne informacje na ten temat. Nikt tutaj nie wyłapuje niuansików bo ich nie ma. Cała sytuacja jest tak klarowna jak górska rzeka. Na temat kto kogo cały czas atakuje i obraża nie chce mi się dyskutować bo jest to daremne. Jednak ja nie jestem tą właśnie osobą.

Tak w zasadzie to proszę o zamknięcie tego tematu bo poza kolejnymi bezzasadnymi zarzutami i obrazą nic więcej się tutaj nie da napisać.
Wszystko zostało już wyjasnione dostatecznie jasno i dogłębnie.

Z drugiej strony myślę, ze jak sobie pewne osoby przemyślą pewne kwestie to będą miały na tyle odwagi by chociaż przeprosić i przyznać się publicznie , że nie miały racji i myliły się co do pewnych kwestii.

Grzesiek
1. jestem ostatnią osobą na forum, która komukolwiek i w jakiejkolwiek dyskusji ubliżyła więc nie przeginaj, że moją wypowiedzią zostałeś obrażony
2. z Tobą nie można i nie da się rozmawiać, bo sam nie rozumiesz co piszesz, nie rozumiesz sensu wypowiedzi innych osób, i najgorsze jest to że uzurpujesz sobie prawo do nieomylności i wszechwiedzy - nowy bóg??? żałosne
3. zanim zaczniesz oczekiwać, że inni Cię przeproszą zacznij od siebie! Przeprosiłeś Nas wszystkich za swoje kiepskie teksty, niestosowne epitety i niesmaczne komentarze??? (i to nie tylko w tym temacie) Niestety nie, bo to dla Ciebie zbyt trudne
4. w poprzednim poście napisałeś, że odpocząłeś od forum i wszystko przemyślałeś - na pewno? bo dla mnie albo kiepsko wypoczywałeś albo za krótko myślałeś, bo Twój powrót nie wskazuje na nic lepszego poza większą dawką jadu, złości, zacietrzewienia i agresji.
5. i masz rację, czas zamknąć temat i niniejszym ja kończę rozmowy z Tobą, tak jak Daiva narzucam na Twoje wypowiedzi osobistego bana - jesteś niewidoczny

Anka

ps.
Nie wysilaj się na odpowiedź, ja w przeciwieństwie do Ciebie rozumiem co czytam i wiem co piszę. Biorę za swoje słowa pełną odpowiedzialność i nie zmieniam zdania co drugi post a ze znajomych nie robię wrogów tylko dlatego że ośmielają się mieć inne zdanie niż ja.
Fori jest offline   Reply With Quote

Posting Rules