View Single Post
Old 13-08-2009, 22:58   #7
wilczakrew
Senior Member

Quote:
Originally Posted by sssmok View Post
Jest to cytat z innego forum i do tego opisujacy wypowiedz, a nie napisany przez dana osobe. Na wystawie moglo byc to powiedziane z usmiechem i nabraloby innego brzmienia.

Anna Kochan jak dla mnie jest jednym z najlepszych sedziow od CzW w Polsce. Dlaczego? Bo chce oceniac zgodnie ze wzorcem, uczy sie rasy, jezdzi asystowac na Slowacje i widac, ze nie jest to dla niej odwalanie kolejnej wystawy.
Nie napisałem kto to powiedział więc nie cytowałem konkretnej osoby.
Ja nie miałem okazji być przy ocenianiu Pani Anny Kochan więc na ten temat się nie wypowiem. Niestety do Opola w tym roku nie dojechałem. Nie wypowiem się na temat jej kompetencji i znajomości wzorca bo tego nie wiem. Dlatego napisałem, ze chętnie zweryfikuje te słowa jakie przytoczyłem.

Natomiast widzę, ze Twoja znajomosć z Panią Anną jest na wiele większej stopie i praktycznie koleżeńskiej jeśli wiesz co ona chce i co robi, bo jak mniemam nie miała okazji oceniania Twoich psów na wystawie. Ja na temat sędziego, ktorego nie poznałem i nie miałem sposobnosci z nim porozmawiać się nie wypowiadam.

Jednak z czystą przyjemnością zweryfikuje znajomosć wzorca rasy u tej właśnie sedziny.
wilczakrew jest offline   Reply With Quote