Quote:
Originally Posted by sssmok
Jest to cytat z innego forum i do tego opisujacy wypowiedz, a nie napisany przez dana osobe. Na wystawie moglo byc to powiedziane z usmiechem i nabraloby innego brzmienia.
Anna Kochan jak dla mnie jest jednym z najlepszych sedziow od CzW w Polsce. Dlaczego? Bo chce oceniac zgodnie ze wzorcem, uczy sie rasy, jezdzi asystowac na Slowacje i widac, ze nie jest to dla niej odwalanie kolejnej wystawy.
|
Nie napisałem kto to powiedział więc nie cytowałem konkretnej osoby.
Ja nie miałem okazji być przy ocenianiu Pani Anny Kochan więc na ten temat się nie wypowiem. Niestety do Opola w tym roku nie dojechałem. Nie wypowiem się na temat jej kompetencji i znajomości wzorca bo tego nie wiem. Dlatego napisałem, ze chętnie zweryfikuje te słowa jakie przytoczyłem.
Natomiast widzę, ze Twoja znajomosć z Panią Anną jest na wiele większej stopie i praktycznie koleżeńskiej jeśli wiesz co ona chce i co robi, bo jak mniemam nie miała okazji oceniania Twoich psów na wystawie. Ja na temat sędziego, ktorego nie poznałem i nie miałem sposobnosci z nim porozmawiać się nie wypowiadam.
Jednak z czystą przyjemnością zweryfikuje znajomosć wzorca rasy u tej właśnie sedziny.