View Single Post
Old 10-09-2009, 16:56   #104
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Quote:
Originally Posted by wilczakrew View Post
Przy naszej rozmowie na wystawie majowej podałaś mi dwa terminy, na jakich możesz się stawić. Były to terminy dwóch spotkań, potem sama poinformowałaś mnie, że nie dasz rady przyjechać w żadnym terminie.
Grzesiek, O CZYM TY MOWISZ???? Jeszcze raz prosze przestan kreowac wlasna rzeczywistosc i zacznij sprawdzac to co rzeczywiscie zostalo napisane na GG. Tam sa podane daty. O tym, ze nie uda sie mi stawic w Krakowie dowiedzialam sie na kilka dni przed wystawa i spotkaniem. I o tym, ze mnie tam nie bedzie wcale Ciebie nie informowalam... Zreszta nie bylo po co, bo zmieniles zdanie sporo wczesniej....

Quote:
Wybacz, ale ja nikogo nie zmusiłem do tego, aby przystąpił do klubu. Chciałem, aby pewne osoby usiadły i zaczęły rozmawiać konstruktywnie o przyszłości rasy w Polsce.
Chcesz sam siebie przekonac...? Bo kazdy ma do wgladu to co pisales na forum... Chciales aby usiadly pewne osoby, pewne mialy zakaz pokazywania sie. Wszystko wedlug Twojego wlasnego uznania i generalnie bezsensownej metodzie wyboru...

Quote:
Oczywiście, ze wiedziałaś o tym, ze na spotkaniu miała by być Ewa i Ela, ale nie wiedziałaś czy będą. Wiedziałaś, ze prowadzę z nimi rozmowy na ten temat i wiedziałaś jakie mają stanowisko w tej kwestii. Wszystko się zmieniło w momencie jak obie wyraziły chęć aby usiąść z Tobą razem przy stole. Nie rozumiem dlaczego nagle Twój entuzjazm ostygł i zajełaś zupełnie inne stanowisko.
Grzesiek - to ponownie Twoja wlasna BARDZO bujna wyobraznia i inne przedstawienie rzeczywistosci... Normalnie czysty Matrix...
Ewa i Ela mialy byc od poczatku... Takie byly Twoje wlasne slowa reklamujace cala idee GI... Jesli nie chcialy i musialy byc "zmuszane" do wspolpracy... coz, nie mialam o tym pojecia... myslalam, ze wszystkie strony zgodzily sie zasiasc przy okraglym stole i porozmawiac o konkretach, a nie wlasnych "lubie-nie lubie"... zapomniales mnie poinformowac, ze nie mialy na to ochoty i zgodzily sie z laska i to na ostatnia chwile...

Nie zmienia to faktu, ze bylo i jest mi to kompletnie obojetne... JEDYNA przyczyna mojego ostudzenia zapalu bylo WYLACZNIE Twoje zachowanie na forum wobec osob, ktorych zdanie ja osobiscie bardzo sobie cenie...

I moge Ciebie zapewnic, ze jesli Ewa, Ela, czy jeszcze jakas osoba, ktora sobie wymyslisz jako mojego wroga bedzie chciala brac udzial w tworzeniu i pracach w klubie to nie bedzie mialo KOMPLETNIE zadnego wplywu na moj zapal... Bo nie ma i nie mialo z nim nic wspolnego...
I przestan mi wprosze wmawiac cos co nie malo miejsca w mysl zasady, ze wiesz lepiej "co poeta mial na mysli". Przyjmij wreszcie do wiadomosci,. ze zniecheciles mnie skutecznie WYLACZNIE swoim zachowaniem i takim, a nie innym podejsciem do uzytkownikow tego forum (czyt. wlascicieli CzW)....

I jesli probujesz "godzic" towarzystwo to moj drogi wybierasz zla droge probujac wmawiac Ewie i Eli, ze GI nie doszlo do skutku, bo stroilam fochy, gdyz mialy sie tam pojawiac wlasnie ONE.... to KLAMSTWO, ktore calej probie stworzenia klubu najzwyczajniej szkodzi i wlasnie jest wymowka to kolejnych niesnasek... A wmawiajac nam, ze Ewa i Ela robily laske, ze postanowily sie pojawic, a im, ze z ich powodu postanowilam sie tam nie stawiac to nic innego jak szczucie nas przeciw sobie... Dziwne prezentujesz podejscie, ktore reklamujesz jako probe godzenia srodowiska....

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP

Last edited by Margo; 10-09-2009 at 17:00.
z Peronówki jest offline   Reply With Quote