|
|
|
|||||||
| Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#18 | ||
|
Senior Member
|
Quote:
Quote:
Kolejność tez wyglądała zupełnie inaczej, bo najpierw była zgoda, potem wojna, potem Twoja decyzja, a dopiero odwołanie spotkania. Zresztą Tobie i tak ten termin potem nie odpowiadał i to było przyczyną jego odwołania. Nie powiesz mi teraz, ze nie przyjechałaś na spotkanie, bo odwołałem zebranie GI. Przy naszej rozmowie na wystawie majowej podałaś mi dwa terminy, na jakich możesz się stawić. Były to terminy dwóch spotkań, potem sama poinformowałaś mnie, że nie dasz rady przyjechać w żadnym terminie. Nagle zaczął Ci pasować termin warszawski, bo sama mi odpisałaś, ze byłby to dobry termin, po czym zamilkłaś. Więc po raz kolejny musiałem go odwołać. Wybacz, ale ja nikogo nie zmusiłem do tego, aby przystąpił do klubu. Chciałem, aby pewne osoby usiadły i zaczęły rozmawiać konstruktywnie o przyszłości rasy w Polsce. Możliwe, ze była by to zupełnie inna przyszłość i odmienna od twojej wizji. Nikt za nikogo nie decydował, kto co będzie robił w klubie i nikt nikogo nie wybierał na jego władze. Nikt nikogo nie wyrzucał dla mojego dobrego samopoczucia, ale i nikt też nie powołał zebrania dla Twojego dobrego humoru i kaprysu. Oczywiście, ze wiedziałaś o tym, ze na spotkaniu miała by być Ewa i Ela, ale nie wiedziałaś czy będą. Wiedziałaś, ze prowadzę z nimi rozmowy na ten temat i wiedziałaś jakie mają stanowisko w tej kwestii. Wszystko się zmieniło w momencie jak obie wyraziły chęć aby usiąść z Tobą razem przy stole. Nie rozumiem dlaczego nagle Twój entuzjazm ostygł i zajełaś zupełnie inne stanowisko. Do momentu jak nie zrozumiesz różnicy pomiędzy GI, a właściwą drogą do założenia klubu to dalsza dyskusja jest zbędna. Ja się dalej tłumaczyć nie mam zamiaru bo i tak wszytko nazwiesz zupełnie innymi słowami. |
||
|
|
|
|
|