View Single Post
Old 26-09-2009, 13:42   #20
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Quote:
Originally Posted by wilczakrew View Post
Nie było Cię na wystawie Klubowej bo dziwnym trafem od trzech lat w tym samym terminie masz wystawe krajową w Zielonej Górze. Jesli dla Ciebie ta krajówka jest ważniejsza od klubowej gdzie zapraszani sa sedziowie od rasy to Twoja sprawa.

Widzisz, wlasnie na ten zarzut czekalam, bo jest bzdurny, ale pojawia sie stale. Teraz tez jest wyciagany w wielkim poemacie na vlcak.pl jak to hodoczyni z Peronowki chce zakladac klub, a nie raczy udac sie na wystawe klubowa, a pieknie obrazuje Wasze teorie spiskowe i zerowe pojecie na temat organizacji i dzialalnosci ZKwP. Bo kto nie robi nic ten nie ma zadnych obowiazkow...

Moj drogi, zamiast gadac, zapisz sie do ZKwP. Podzialajcie troche w swoich oddzialach... Zrobcie cos dla innych... Moze jesli wgryziecie sie w podstawy, reguly na jakich dziala ZKwP to ta ZAGADKOWA dla Was sprawa stanie sie jasna... Tak jasna jak to, ze terminy wystaw przyznaje Oddzial Glowny w Warszawie. Ze mimo, ze od lat prosimy o inny termin to stale (poza jednym wyjatkiem) dostajemy ten sam - w ktorym jest klubowka... Jesli jest do spisek to WARSZAWSKI....
A jesli blysniecie w ZKwP wiedza, zdobedziecie zaufanie i czlonkowie Waszych oddzialow postanowia Was wybrac do zarzadu lub komisji hodowlanej to moze wreszcie sie przekonacie (moze wreszcie do Was dotrze), ze oznacza to tez OBOWIAZEK organizowania wystawy... Z ktorego nie zwolnisz sie slowami "bo mam inna wystawe" (nawet jelsi bylaby to swiatowka, Westminster, czy Cruft)... Nawet jesli to sie nie spodoba panu XXX czy pani YYY i bedzie powodem do kolejnego wypracowania, jak to oni dbaja o rase, a inne hodowle wszystko 'olewaja'...

PS. Ja juz pisalam o braku zrozumienia jezyka ojczystego przez niektore osoby... I podpisujac sie pod tymi wyssanymi z palca zarzutami jestes na to najlepszym dowodem. A moze warto bylo ZROZUMIEC tekst powtarzany nie raz:

Quote:
Originally Posted by wolfin-16.09.2009
hmm chyba to jak zawsze Przemek ablo Gosia poprawia, a teras oni ile wiem wystawe organizuja w Zelionej, to bedzies musiala poczekac jakis tydzien, dopoki to konczy sie i odsypia wszystko ja sama robie wystawy to wiem jakie beganie i dom wariatow bywa
Quote:
Originally Posted by Rona-19.09.200942
O ile wiem, Margo organizuje teraz wystawę w Zielonej Górze. http://zkwp.zgora.pl/wystawa/w-cz.html#1 Myślę, że jak odeśpi, będzie znów na sieci i pod telefonem.

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Reply With Quote