26-09-2009, 13:42
|
|
VIP Member
|
Quote:
Originally Posted by wilczakrew
Nie było Cię na wystawie Klubowej bo dziwnym trafem od trzech lat w tym samym terminie masz wystawe krajową w Zielonej Górze. Jesli dla Ciebie ta krajówka jest ważniejsza od klubowej gdzie zapraszani sa sedziowie od rasy to Twoja sprawa.
|
Widzisz, wlasnie na ten zarzut czekalam, bo jest bzdurny, ale pojawia sie stale. Teraz tez jest wyciagany w wielkim poemacie na vlcak.pl jak to hodoczyni z Peronowki chce zakladac klub, a nie raczy udac sie na wystawe klubowa, a pieknie obrazuje Wasze teorie spiskowe i zerowe pojecie na temat organizacji i dzialalnosci ZKwP. Bo kto nie robi nic ten nie ma zadnych obowiazkow...
Moj drogi, zamiast gadac, zapisz sie do ZKwP. Podzialajcie troche w swoich oddzialach... Zrobcie cos dla innych... Moze jesli wgryziecie sie w podstawy, reguly na jakich dziala ZKwP to ta ZAGADKOWA dla Was sprawa stanie sie jasna... Tak jasna jak to, ze terminy wystaw przyznaje Oddzial Glowny w Warszawie. Ze mimo, ze od lat prosimy o inny termin to stale (poza jednym wyjatkiem) dostajemy ten sam - w ktorym jest klubowka... Jesli jest do spisek to WARSZAWSKI....
A jesli blysniecie w ZKwP wiedza, zdobedziecie zaufanie i czlonkowie Waszych oddzialow postanowia Was wybrac do zarzadu lub komisji hodowlanej to moze wreszcie sie przekonacie (moze wreszcie do Was dotrze), ze oznacza to tez OBOWIAZEK organizowania wystawy... Z ktorego nie zwolnisz sie slowami "bo mam inna wystawe" (nawet jelsi bylaby to swiatowka, Westminster, czy Cruft)... Nawet jesli to sie nie spodoba panu XXX czy pani YYY i bedzie powodem do kolejnego wypracowania, jak to oni dbaja o rase, a inne hodowle wszystko 'olewaja'...
PS. Ja juz pisalam o braku zrozumienia jezyka ojczystego przez niektore osoby... I podpisujac sie pod tymi wyssanymi z palca zarzutami jestes na to najlepszym dowodem. A moze warto bylo ZROZUMIEC tekst powtarzany nie raz:
Quote:
Originally Posted by wolfin-16.09.2009
hmm chyba to jak zawsze Przemek ablo Gosia poprawia, a teras oni ile wiem wystawe organizuja w Zelionej, to bedzies musiala poczekac jakis tydzien, dopoki to konczy sie i odsypia wszystko  ja sama robie wystawy to wiem jakie beganie i dom wariatow bywa
|
Quote:
Originally Posted by Rona-19.09.200942
|
|
|
|