View Single Post
Old 15-10-2009, 18:37   #158
Margo
Moderator

Margo's Avatar

Send a message via Skype™ to Margo Send Message via Gadu Gadu to Margo

Quote:
Originally Posted by btd View Post
Margo i Gaga zachłystnęły się z oburzenia co to za karta że ma w nagłówku klub, a tu okazuje się że tą kartę zrobiła sama Margo.
Karty nie robila Margo. To nic innego jak stare tlumaczenie jednego z artykulow Rosika. Opublikowana tam karta jest karta przykladowa, ktory NIE MA NIC WSPOLNEGO z tymi uzywanymi przez kluby na bonitacjach. Wiec bezsensem bylo jej kopiowanie. I kolejnym przykladem zwyklego braku przygotowania do tak "skomplikowanego" zajecia, jakim jest organizacja bonitacji....

Quote:
Originally Posted by btd View Post
ps. o idiotach było wcześniej. a co powiesz na słowo - odpis? Wydaje mi się że lepiej pasuje do opisania sytuacji.
Wiesz, nie to wcale nie bawi... Teraz pewnie pewnie grzeja sie druty, ze sprawa sie "sypla" - leca emaile do Moniki, ta drukuje nowe wersje kart i wrzuca w nie nowe wersje kodow bonitacyjnych.
Ja swoje zdanie juz mam - jak bylo to dokladnie widac... Teraz tylko jest krecenie, krecenie i krecenie... Mi nie juz nic tlumaczyc nie musicie... Nawet dziecko widzi jaka byla rzeczywistosc... Dla mnie wiec EOT.....

The customs of your tribe are not laws of nature - George Bernard Shaw
Margo jest offline   Reply With Quote