![]() |
![]() |
|
Wzorzec & bonitacje Jak powinien wyglądać typowy wilczak, ile waży CzW, ile ma w kłębie, informacje o przeglądach hodowlanych .... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Dobre dobre.
Margo i Gaga zachłystnęły się z oburzenia co to za karta że ma w nagłówku klub, a tu okazuje się że tą kartę zrobiła sama Margo. Te same błędy ortograficzne w liczbie 4 to tylko potwierdzają. No pięknie, tak pluć na samego siebie? Wychodzi na to że to Margo kręci jakiś klub od 2003 roku - data publikacji karty skopiowanej przez Grzegorza. Tak więc Kamoszka faktycznie, zalegasz, ale od 6 lat i nie Grzegorzowi a Margo. Po prostu piękne. ps. o idiotach było wcześniej. a co powiesz na słowo - odpis? Wydaje mi się że lepiej pasuje do opisania sytuacji.
CIRI Wilk z Polskiego Dworu ['] Last edited by btd; 15-10-2009 at 18:28. Reason: dodany ps. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Quote:
W momencie wypelniania karty pod konkretna bonitacje, w tym miejscu wpisuje sie klub, ktory ja organizuje. Ktos kto drukowal ta karte powinien to zmienic, a nie zostawic jak jest. Bledy tez moglby poprawic, bo to juz nie przyklad w internecie, ale rzeczywisty papier. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
Quote:
![]() Ja swoje zdanie juz mam - jak bylo to dokladnie widac... Teraz tylko jest krecenie, krecenie i krecenie... Mi nie juz nic tlumaczyc nie musicie... Nawet dziecko widzi jaka byla rzeczywistosc... Dla mnie wiec EOT..... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Czyli co, teraz wg ciebie p. Monika fałszuje coś? Dobre, dobre.
A co do kart ze słowem KLUB zrobionych przez Margo - jakby chociaż trochę wysilić głowę to da się przeczytać że Grzegorz napisał ze skopiował ten wzór z wolfdoga dla zeby miec kopie wynikow dla siebie. Ale to by trzeba bylo zdjac klapki 'zniszczyc i dokopac Grzesiowi'
![]() |
#5 | |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Quote:
Jest afera o Osieczna, wiec zamiast zrobic wszystko, zeby nie bylo sie o co czepnac, Grzes wrzuca na swoja publiczna strone wyniki z bonitacji przepisane i podpisane na przykladowa karte z wolfdoga. Czemu nie wrzucil orginalu? Nie rozumiem takiego postepowania. P.S. Pierwsza karta z Czech jest nieczytelna niestety :/
![]() Forum to nie rzeczywistość... A to, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia. Last edited by sssmok; 15-10-2009 at 19:20. Reason: P.S. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Na to pytanie odpowie pewnie Grzegorz, ale miło że ktoś zauważył że w sumie tutaj chodzi o to żeby się czepiać :-)
![]() |
#7 | |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Quote:
A czepialstwo mamy po naszych przodkach - malpy zawsze lubily czepiac sie drzew ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Jedno jest pewne: efekty dzialania "niewiadomoco" to nic w porownaniu z tym, co czlowiek wyczyta w tym temacie.... PS. "Rusalki GORA!!!!" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]()
A tak przy okazji mamy min. jednego klamce... Albo Monike, albo Grzeska...
Karty, ktore przekazano klubowi jakims cudem byly dokladnie takie, jak pisal Grzesiek - przekazano karty CZESKIE: Quote:
A nagle gdy wybucha afera okazuje sie, ze to byl zbiorowy omam... ze Grzeskowi jedynie sie wydawalo, ze w reku ma CZESKA karte... NIE, on mial POLSKA... wydana przez nasz NIEISTNIEJACY klub rasy... Sorry, ale czeski klub nie powinien przeprosic, ale scignac za robienie z czlonkow zarzadu idiotow...
![]() |
![]() |
#10 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ludzie, jak Wam radze - ustalcie sobie wreszcie jedna wersje wydarzen... Last edited by Margo; 15-10-2009 at 19:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|