Quote:
Originally Posted by alexa
Ještě se přidám k Pavlovi s tím krmením, maso + granule je špatná varianta, slyšel jsem to také a to z více zdrojů. Buď jen maso a přílohy (doplňující to co v mase není nebo je v nevyhovujícím poměru, tzn. některé vitamíny a minerály), nebo jen granule - v tomto případě ale pečlivě vybírat (původ a složení surovin, obsah živočišné bílkoviny, použitá konzervace...), ne vždy drahé znamená dobré. Osobně mám dobré zkušenosti s Arden Grange, myslím že k těm dost dobrým patří např. i First Mate a Belcando. Ale ty krmíš masem, tak toto se Tě netýká...
Karel
|
..jak jsem psala, zatím mám dobré zkušenosti právě s tou kombinací. Jak jsem psala, už se to tu probíralo víckrát..opakuje se tu stále totéž. Jsou o těch špatných vlivech nějaké podklady?Faktické důkazy..třeba nějaké statistiky apod.?
Co se samotných granulí týče...snad půl roku jsem četla vše možné na různé značky granulí, na co se dívat, co si hlídat atd., ale nakonec jsem rezignovala, protože každý si vychvaluje to své...Zrovna FirstMate někde vychvalovaly, psali,že je to snad jedno z 5ti krmiv které se k nám dováží a je na jakémsi "extra" seznamu kvalitních krmiv a jinde čtu, že se k nám přestal dovážet, jelikož zjistili, že nesplňuje podmínky EU. Tím, neříkám, že je to špatné krmivo..nemám s ním osobní zkušenost. Je to jen příklad, jak odlišné názory-informace jsou na jedno krmivo.
Jani