View Single Post
Old 02-02-2010, 19:55   #52
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Send a message via Skype™ to Pavel

Quote:
Originally Posted by Elar View Post
Ahojte, som rada že o tento prípad sa nezaujímam len ja ,ale musím vám oznámiť že po dnešom telefonáte s pani majiteľkou som to vzdala, zrušila všetko čo som s ňou a xy ľudmi po niekoľkohodinových telefonátoch dohodla, takže zajtra sa nič nekoná.
Vraj našla záujemcu ktorý psov odkúpi.
A v tom je problém, mňa by ani vo sne nenapadlo že by si ona bola schopná za psov ešte niečo pýtať. Nestačí jej že som 4 dni hľadala prípadných záujemcov ktorí by boli schopní takéhoto psa zvládnuť, zobrať si ho čo najskôr a zabezpečiť život ako sa patrí. Hold zase som sa presvedčila o tom aká som naivná, a opäť sa mi potvrdilo pravidlo: za dobrotu na žobrotu. Takže ďalej riešiť tento prípad asi nemá zmysel.
Zuza, dík za informaci. A nyní milí kritici jsem zvědav na vaše reakce. S podobnými případy mám už dost zkušeností a od počátku to zde zdůrazňuji. Všichni máte plné ... keců o chudáčcích psech o majitelce v nouzi apod. a odsuzujete toho hnusného Pavla, který jim nechce na Wolfdogu pomáhat. No, takl tam dojeďte a kupte si je. Paní si namastí pěkně kapsu.
Pavel jest offline