![]() |
![]() |
|
ČSV v nouzi ČSV hledající nový domov: psi s průkazem původu, ale také psi, co jako vlčáci vypadají, kteří na své nové pány čekají v útulcích... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ahojte, som rada že o tento prípad sa nezaujímam len ja ,ale musím vám oznámiť že po dnešom telefonáte s pani majiteľkou som to vzdala, zrušila všetko čo som s ňou a xy ľudmi po niekoľkohodinových telefonátoch dohodla, takže zajtra sa nič nekoná.
Vraj našla záujemcu ktorý psov odkúpi. A v tom je problém, mňa by ani vo sne nenapadlo že by si ona bola schopná za psov ešte niečo pýtať. Nestačí jej že som 4 dni hľadala prípadných záujemcov ktorí by boli schopní takéhoto psa zvládnuť, zobrať si ho čo najskôr a zabezpečiť život ako sa patrí. Hold zase som sa presvedčila o tom aká som naivná, a opäť sa mi potvrdilo pravidlo: za dobrotu na žobrotu. Takže ďalej riešiť tento prípad asi nemá zmysel. Last edited by Elar; 02-02-2010 at 19:46. |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Zuzka a myslíš, že potom ještě okoukneš jestli tam ti psi stále jsou?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Určite áno, pôjdem sa tam pozrieť
|
![]() |
![]() |
#5 | |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]() Quote:
Kdybych měla prostor a čas tak je koupím a klidně je pak daruju zadarmo ... |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Info o těchto a i jiných zvířatech si klidně mohl ignorovat. Tento web a databázi plníte informacemi, fotkami, které vám nenáleží, ale které vám posílají majitelé a chovatelé anebo, které stahujete bez jejich souhlasu z jejich soukromých webů! Bez těchto chovatelů a majitelů by byl wolfdog.org jen " černá díra " ve vesmíru. Ano, data kompletujete i když po svém a bez pravidel, tak jak to soukromé weby dělají. Čím by jste chtěli wolfdog plnit??? Trochu více úcty k těm všem, kteří ČSV chovají, cvičí, vystavují .....ale občas se snaží udělat i něco pro ty, kteří mají v životě o něco méně štěstí. Dobrá vůle není tak málo, jak se možná tobě zdá.... ![]() A jak to bude s 12 zvířaty na Slovensku se snad taky dozvíme. Monika
http://zmolu.vlcak.cz/ Last edited by Monika; 02-02-2010 at 21:33. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Jinak Tvé vývody a to, jak si jakoukoliv poznámku vztahuješ na sebe je obdivuhodné. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Je úplně jedno, jakým způsobem se dostanou pryč. Hlavně ať jsou pryč. Jiný způsob než "pomáhat paní" neexistuje. Jiný, který by pomohl i těm psům.
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Pro Pavla: Rozumím velice dobře česky - je mi úplně jedno co si slyšel a nezajímá mě to - protože tebe se žádný srdceryvný příbeh netýká, pro tebe jsou bezpapíráci plevel a pomoct nechceš. Kdyby jsi měl psy opravdu rád snažily by jsi se pomoct i těch co ty blbý papíry nemají. Copak oni můžou za to jakou mají "majitelku" ? Chudák PAPÍROVÁ fena Chase. Já bohužel nijak pomoci nemohu, psy mám dva a to je na mě až moc. A nevíte někdo jakou sumu za ně chce ? kdyby to nebylo v řádů několika tisíců tak by se možná někdo našel. Pro štěňátka určitě a snad i pro ročky, aspoň zatím ty feny. |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Tož za starých časů a vedení bylo určitě všecko lepší
![]() ![]() No a můj skromný názor k tématu: Je v něm vlčí krev? Tak je taky náš. My jsme totiž všichni Gogo. Last edited by Adrian; 02-02-2010 at 23:43. |
![]() |
![]() |
#12 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
v zakone je, ze aj nekontrolovane mnozenie psov je trestne, a obsahuju to skoro vsetky mestske VZN, ale kto ju bude zalovat? nikto, lebo ved who cares |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Pavle když už ti jde tak moc o chov, tak víš, jakou by ta čuba měla hodnotu pro chov, kdyby prošla bonitací? Možná kdyby to někdo řešil s dalšími adminy, snad by nedošlo ke smazání všeho podstatného. Nicméně wolfdog ať je využívaný jak chce, tak opět dokázal, že když je něco skutečně potřeba, tak se na něj spolehnout nedá. Teda určitě ne pokud české forum řídí jeden člověk s takto užitečným přístupem k věci. Těch zvířat je mi líto, uvidíme, jestli se ráno něco nezlepší.
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Moderator
|
![]() Quote:
K Tvým dalším výtkám se vyjadřovat nebudu. Opět opakuji, nikdo není nucen se zde registrovat a náš server navštěvovat. |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Volala som aj na Slobodu zvierat, kde mi bolo povedané že pokiaľ sa jedná o nezvládnutý chov chovateľky, nič s tým robiť nemôžu, pokiaľ nebudú vyhladovaní, alebo bití. Takže ja som robila čo som mohla, svedomie mám čisté... Last edited by Elar; 03-02-2010 at 00:37. |
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Junior Member
|
![]()
Elar vobec som sa nechcela dotknut vas, aj to "az" tyzden som dala preto do uvodzoviek, lebo ste naozaj spravili vsetko co sa dalo za neuveritelne kratku dobu, ja som chcela vypichnut to, ze Pavel spomina, ze sa tu niekto snazi pomoct majitelke umiestnit psy, co nie je pravda, lebo to nie je o nej, ale o tych psoch, a jej su ukradnuti (a tym som chcela povedat to, ze kym tu sa dohaduje, ci taketo info moze byt na serveri, medzitym tam vonku sa ta situacia deje a vsetka snaha vychadza nazmar a psy skoncia ktovie kde, ale hlavne, ze sa tu nemusel riesit dalsi srdcervuci pribeh)
prepac, ak to vyznelo inac, ja si takuto snahu tiez cenim, ja by som sa do toho zrejme nedala Quote:
![]() (imho clovek moze pre plemeno spravit vela aj tym, ze bude bezPP psov a krizencov dostavat z ruk ludi, ktori ich dalej mnozia a to plemeno kazia) |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
Mackie, prakticky souhlasím. Jen když už se nepodařilo hnout s touto smečkou (nebo zatím nepodařilo), bylo by fajn vymyslet, jak podobné věci lidem znepříjemnit. Napadlo mě třeba dát povinně do smlouvy něco v tom smyslu, že chovatel může psa nebo fenu zabavit v případě vrhu, který nemá PP nebo tak něco.
|
![]() |
![]() |
#19 |
Senior Member
|
![]()
Já myslím, že předkupní právo nebo "zabavení psa" chovatelem v případě špatné péče je právně nevymahatelné.....I když to v kupní smlouvě je.
|
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
V kupní smlouvě může být cokoli ale vymoci to, co dotyčný podepsal,je často nemožné.
Last edited by Pavel; 03-02-2010 at 13:39. |
![]() |
![]() |
|
|