Quote:
Originally Posted by zbynek
Problem, o kterym se moc nemluvi, je, ze fyzickej hendikep s sebou bohuzel casto (netvrdim ze vzdycky) nese i bud hendikep mentalni nebo poruchy osobnosti a emocni labilitu. V prvnim pripade pak klienti mohou byt uplne nezpusobili se o psa postarat a nepatri jim vubec do ruky, ve druhym si na nem, coby na nejblizsim objektu, vybijeji svoji zlobu a frustrace. Navic ty pripady, o kterejch pisete vy, se aspon dostanou na verejnost a vinici jsou odsouzeny aspon moralne (kdyz uz nekonaji prislusny organy), ale u pripadu stradajicich nebo tyranejch psu vodicich a asistencnich je vzdycky snaha to zamest pod koberec nebo do nekonecna omlouvat tim, ze "ti chudaci nemaji nikoho jinyho nez toho psa". I proto jste mozna o zadnem (tyranem - o utyranem nevim ani ja) neslysela...
|
Tak s tímhle plně souhlasím. Musel bych chvíli vidět pana Primáka a jeho psa, abych si udělal lepší obrázek, ale podle toho, co jsem slyšel a hlavně se dočetl ve Světě psů a onom rozhovoru, tak zrovna toto je pro mě člověk, který není způsobilý psa vlastnit.
Navíc si užívám, že jsem momentálně nenapadnutelný, protože nemám psa, mám mutanta