View Single Post
Old 19-03-2010, 02:23   #137
Undertaker
Member

Quote:
Originally Posted by zbynek View Post
Problem, o kterym se moc nemluvi, je, ze fyzickej hendikep s sebou bohuzel casto (netvrdim ze vzdycky) nese i bud hendikep mentalni nebo poruchy osobnosti a emocni labilitu. V prvnim pripade pak klienti mohou byt uplne nezpusobili se o psa postarat a nepatri jim vubec do ruky, ve druhym si na nem, coby na nejblizsim objektu, vybijeji svoji zlobu a frustrace. Navic ty pripady, o kterejch pisete vy, se aspon dostanou na verejnost a vinici jsou odsouzeny aspon moralne (kdyz uz nekonaji prislusny organy), ale u pripadu stradajicich nebo tyranejch psu vodicich a asistencnich je vzdycky snaha to zamest pod koberec nebo do nekonecna omlouvat tim, ze "ti chudaci nemaji nikoho jinyho nez toho psa". I proto jste mozna o zadnem (tyranem - o utyranem nevim ani ja) neslysela...
Tak s tímhle plně souhlasím. Musel bych chvíli vidět pana Primáka a jeho psa, abych si udělal lepší obrázek, ale podle toho, co jsem slyšel a hlavně se dočetl ve Světě psů a onom rozhovoru, tak zrovna toto je pro mě člověk, který není způsobilý psa vlastnit.
Navíc si užívám, že jsem momentálně nenapadnutelný, protože nemám psa, mám mutanta
Undertaker jest offline   Reply With Quote