Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Tisk, televize a reklamy

Tisk, televize a reklamy Českoslovenští vlčáci v médiích, reklamě, videoklipech a televizi (kde hrají vlky nebo sami sebe). Články a programy o tomto plemeni...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 19-03-2010, 02:23   #1
Undertaker
Member

Quote:
Originally Posted by zbynek View Post
Problem, o kterym se moc nemluvi, je, ze fyzickej hendikep s sebou bohuzel casto (netvrdim ze vzdycky) nese i bud hendikep mentalni nebo poruchy osobnosti a emocni labilitu. V prvnim pripade pak klienti mohou byt uplne nezpusobili se o psa postarat a nepatri jim vubec do ruky, ve druhym si na nem, coby na nejblizsim objektu, vybijeji svoji zlobu a frustrace. Navic ty pripady, o kterejch pisete vy, se aspon dostanou na verejnost a vinici jsou odsouzeny aspon moralne (kdyz uz nekonaji prislusny organy), ale u pripadu stradajicich nebo tyranejch psu vodicich a asistencnich je vzdycky snaha to zamest pod koberec nebo do nekonecna omlouvat tim, ze "ti chudaci nemaji nikoho jinyho nez toho psa". I proto jste mozna o zadnem (tyranem - o utyranem nevim ani ja) neslysela...
Tak s tímhle plně souhlasím. Musel bych chvíli vidět pana Primáka a jeho psa, abych si udělal lepší obrázek, ale podle toho, co jsem slyšel a hlavně se dočetl ve Světě psů a onom rozhovoru, tak zrovna toto je pro mě člověk, který není způsobilý psa vlastnit.
Navíc si užívám, že jsem momentálně nenapadnutelný, protože nemám psa, mám mutanta
Undertaker jest offline   Reply With Quote
Old 19-03-2010, 10:48   #2
RadeKKK
http://www.arqeva.cz/

RadeKKK's Avatar

Chudáci labradoří a proč se tedy např. na výstavách tak často rvou?

Terezka má pravdu, největší nebezpečí je v tom, že si je pořizují lidé, kteří si řeknou - hodnej labrador. Zavřou ho na zahradě a když s ním vyjdou jednou za rok na veterinu, tak se divej, že jde po všem. Mám dominantní čsv a když jsme přijeli na vet a viděla jsem jak labrador " vyklidil " čekárnu, šla jsem se projít a na kontrolu jsem se dostavila později. Tvrzení majitele jak to, vždyť se používají k postiženým? mě tedy k smichu rozhodně nepřišlo. Jiřina
RadeKKK jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules