View Single Post
Old 20-05-2010, 12:37   #27
Bajka
'Wilk z baśni' :)

Bajka's Avatar

Wielkie gratulacje dla zwycięzców i w ooooooooooooogóleSzczególnie brawa dla naszej małej siostrzyczki Sexy za taki debiut (no-bo-nasza-starsza-siostra-Kalinka-to-wiadomo! )

Mam tez taką prośbę,żeby może jakoś podzielić wątek jeśli się da, bo się tu trochę Bratysławy wkradło...no i my też w tym temacie zrobimy off topic:
z tego co wiem i pamiętam:
15.05
Klasa baby:
Lunka - VN (to był maluchowy debiut )
Otwarta:
1. Enigma CW, oc doskonała
2. (chyba) Scarlet Eden Severu, oc doskonała
3. nasza Furia - oc doskonała
4. Anne Lee Srdcervac - oc doskonała

16.05
klasa baby:
(miejsc nie było)
nasza Lu - VN
Cetina Grey Stripek Snu (VN)
i jeszcze jedna panienka z Crying Wolfa na "O" ale nie wiem która bo były 2 zgłoszone i jedna przyjechała a druga nie (albo Ophelia albo Odette)

W otwartej:
nie pamiętam suk, bo o tej porze byłam już nieprzytomna mniej więcej, ale pamiętam kolory wstążeczek
1. ............... oc. doskonała
2. .............. oc. bardzo dobra
3. nasza Fu - oc. bardzo dobra

No mieliśmy szczęście, że wystawa halowa, bo pogoda trafiła się nam tak paskudna,że nawet centrum miasta nie poszliśmy pooglądać:/ A taaaaaaaaaaaaaaaak chciałam pozwiedzać Bratysławę ale nadrobimy innym razem

Ogromnie gratuluję "polskiej reprezentacji" Shaluce BO WIADOMOBrawo!!) oraz Dorotce od Pard, bo Pard nie ta sama co na pierwszej wystawieDziewczyna jest otwarta, przyjazna i nic się nie bała, o figurze nie wspomnę bo też zrzuciła Pard tu i tam, hyhyhy

www.wilkzbasni.pl
Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni
Bajka jest offline   Reply With Quote