![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#27 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
Wielkie gratulacje dla zwycięzców i w ooooooooooooogóle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam tez taką prośbę,żeby może jakoś podzielić wątek jeśli się da, bo się tu trochę Bratysławy wkradło...no i my też w tym temacie zrobimy off topic: z tego co wiem i pamiętam: 15.05 Klasa baby: Lunka - VN (to był maluchowy debiut ![]() Otwarta: 1. Enigma CW, oc doskonała 2. (chyba) Scarlet Eden Severu, oc doskonała 3. nasza Furia - oc doskonała 4. Anne Lee Srdcervac - oc doskonała 16.05 klasa baby: (miejsc nie było) nasza Lu - VN Cetina Grey Stripek Snu (VN) i jeszcze jedna panienka z Crying Wolfa na "O" ale nie wiem która bo były 2 zgłoszone i jedna przyjechała a druga nie (albo Ophelia albo Odette) W otwartej: nie pamiętam suk, bo o tej porze byłam już nieprzytomna mniej więcej, ale pamiętam kolory wstążeczek ![]() 1. ............... oc. doskonała 2. .............. oc. bardzo dobra 3. nasza Fu - oc. bardzo dobra No mieliśmy szczęście, że wystawa halowa, bo pogoda trafiła się nam tak paskudna,że nawet centrum miasta nie poszliśmy pooglądać:/ A taaaaaaaaaaaaaaaak chciałam pozwiedzać Bratysławę ![]() ![]() ![]() Ogromnie gratuluję "polskiej reprezentacji" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|