Nevím proč tady někteří lidé když už bezhlavě na mne útočí si nejprve pořádně nepřečtou celé fórum ?
Quote:
Originally Posted by Vlkodlak
Když si to forum přečteš odshora znova, tak úplně bije do očí, jak, když nikdo nereagoval, se Pavel urputně pokouší přitáhnout pozornost a zvýšit sledovanost.
|
Já jsem fórum založil 23.9. a pak 14 dní jsem nic nenapsal. Až 8.10. přidal Argus příspěvek a to zjevně jen proto, že na FB objevil reakci na toto fórum. Od té doby se vždy den diskutovalo, pak den pauza a vždy někdo, kdo se snažil Kamilu obhajovat znovu začal. Takže nevím o jaké "uprutné pokusy" z mé strany se jedná ?
Quote:
On prostě chce příspěvky, ideálně bez výhrad souhlasné.
|
Pokud budu chtít je souhlasné příspěvky, tak budu mazat ty osobní útoky. To, jak je vidět nedělám. A jinak, tohle je diskuzní fórum, takže je normální, že se tady diskutuje.
Quote:
Hezkou zábavu všem, kteří míní pokračovat v diskuzi o morálně-volních vlastnostech Ohniváka.
|
Někteří tu zjevně mají klapky na očích. Tady nepadlo ani slovo o vlastnostech Ohniváka. Tohle téma diskutuje nesportovní chováí jeho majitelky. O psa tu vůbec nejde.