Quote:
Originally Posted by Saren
Já mám čubu kotcovou, večer dostane žrát a pak chrní jak poleno. Chodím jí venčit pravidelně v půl šestý a když jsem jednou kvůli práci musela dřív, rozespale vylézala z boudy a koukala na mne jako že co tu chci, že ještě není čas a jestli jsem se třeba nezbláznila...
|
Já mám vlastně na půl kotcovýho psa a na půl gaučáka. V noci spí v kotci a dneska ráno asi v půl 9 sem slezla dolů, šla pustit psa a ještě z terasy vidím jak je kotec "prázdný" na chvíli mi zatrnulo, jestli se nic nestalo a pak se najednou z boudy začlo sunout cosi šedivýho zívajícího s vyčítavým pohledem. Takže si Hátu dovedu představit. ( ot)
a mě přítele našel pes

dělal mi kotec a arya se zněj mohla zbláznit( nikdy sem nic podobnýho neviděla, viděla ho poprvý a chovala se k němu, jak kdyby to byl ztracenej člen smečky) a protože se mu líbila, tak sme si ho nechali. Dneska máme jedinej problém a to kdo je ten alfa páníček
A rada Danieli je možná tvrdá, ale zase v budoucím čase se možná ukáže jako ta nejlepší. Nedovedu si představit, že bych Aryu furt hlídala, aby náhodou Milana doma nenaštvala.