Regresar   Wolfdog.org forum > Česky > Výchova & charakter

Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit...

Responder

Herramientas Estilo
Anterior 05-Nov-2010, 09:27 AM   #1
Saren
Junior Member

Wink

Já mám čubu kotcovou, večer dostane žrát a pak chrní jak poleno. Chodím jí venčit pravidelně v půl šestý a když jsem jednou kvůli práci musela dřív, rozespale vylézala z boudy a koukala na mne jako že co tu chci, že ještě není čas a jestli jsem se třeba nezbláznila...
Ad přítel....můj bývalý chtěl psa, ale jedině pudla. Bydlel ve čtvrtém poschodí, výtah žádný, v bytě klasickej chlapskej bordel a spousta potenciálně sežratelných věcí. Nakonec jsem se na chlapa vybodla, počkala si na štěně po fajn mamce a mam čubu místo chlapa. Nikdo mi do toho nekecá, pes je na zahradě u domu a je klid. Nedovedu si představit, jak bych jí desetkrát denně nosila ty čtyři patra nahoru dolu, to bych měla nohy jak závodní slepice. A chlap zvyklej odmala na pudly by z čsv byl asi na větvi.
Extrémní řešení, ale fungovalo to
Saren no está en línea   Citar y responder
Anterior 05-Nov-2010, 09:47 AM   #2
sdivokoukrvi
Member

Predeterminado

Cita:
Originalmente publicado por Saren Ver post
Já mám čubu kotcovou, večer dostane žrát a pak chrní jak poleno. Chodím jí venčit pravidelně v půl šestý a když jsem jednou kvůli práci musela dřív, rozespale vylézala z boudy a koukala na mne jako že co tu chci, že ještě není čas a jestli jsem se třeba nezbláznila...
Já mám vlastně na půl kotcovýho psa a na půl gaučáka. V noci spí v kotci a dneska ráno asi v půl 9 sem slezla dolů, šla pustit psa a ještě z terasy vidím jak je kotec "prázdný" na chvíli mi zatrnulo, jestli se nic nestalo a pak se najednou z boudy začlo sunout cosi šedivýho zívajícího s vyčítavým pohledem. Takže si Hátu dovedu představit. ( ot)

a mě přítele našel pes dělal mi kotec a arya se zněj mohla zbláznit( nikdy sem nic podobnýho neviděla, viděla ho poprvý a chovala se k němu, jak kdyby to byl ztracenej člen smečky) a protože se mu líbila, tak sme si ho nechali. Dneska máme jedinej problém a to kdo je ten alfa páníček

A rada Danieli je možná tvrdá, ale zase v budoucím čase se možná ukáže jako ta nejlepší. Nedovedu si představit, že bych Aryu furt hlídala, aby náhodou Milana doma nenaštvala.
sdivokoukrvi no está en línea   Citar y responder
Anterior 05-Nov-2010, 02:00 PM   #3
Bára
Junior Member

Predeterminado

No jo, ale měnit snoubence a společně zařízený byt je těžký. Kor když mám dojem, že někdy přítel raději mluví se psem, než se mnou :-)) Šišlá na ni a vůbec je z ní odvázaný. První dny byly krušný, pes mu nedal pokoj, ale už je to lepší.

Včera jsem se naštvala a odešla hned několikrát akdyž jsem se vracela a pes kníkal, že by jako chtěl pustit, nepustila jsem, dokud aspon chvíli nemlčela. No a najedou tuhle noc byla zticha, ničím nemlátila a i ráno byla docela v pohodě, rozhodně tišší než kdy dřív...Jupí
Bára no está en línea   Citar y responder
Anterior 05-Nov-2010, 02:13 PM   #4
jerabekj
Junior Member

Enviar un mensaje por ICQ a jerabekj Enviar un mensaje por MSN a jerabekj Enviar un mensaje por Skype™ a jerabekj
Predeterminado

Tak to je super, blahopřeju .... i když ČV dokáže překvapit i po delší době.
jerabekj no está en línea   Citar y responder
Anterior 05-Nov-2010, 03:10 PM   #5
Bára
Junior Member

Predeterminado

nestraš
Bára no está en línea   Citar y responder
Anterior 05-Nov-2010, 03:15 PM   #6
jerabekj
Junior Member

Enviar un mensaje por ICQ a jerabekj Enviar un mensaje por MSN a jerabekj Enviar un mensaje por Skype™ a jerabekj
Predeterminado

Cita:
Originalmente publicado por Bára Ver post
nestraš
To je všední realita ... Dakouš už je cca měsíc doma zticha a ani nic nezničil ... no a poslední tejden je pořád zticha, ale vrátil se k ohryzávání rohů dřevěných schůdků z Ikey. No a jednou za tejden či 14 dní si z police která je ve 170 cm sundá nějakýho plyšáka ... když přichází domů přítelkyně, tak je to většinou sob, no a když já ... bývá to prase :-) ... nevim jak to pozná
jerabekj no está en línea   Citar y responder
Anterior 05-Nov-2010, 03:50 PM   #7
mellorn
Member

Predeterminado

je fakt,ze arwen jako mala rachot v noci nedelala,asi protoze byla se mnou bud v posteli nebo v pelisku.ale byla zvykla chodit hodne brzo rano do lesa a kdyz mela pocit,ze je uz cas,tak ze me zacala stahovat perinu.

jeste k tem vztahum. kdyz jsem si ji porizovali vlastne mi ani nedoslo,ze muze byt problem najit si partnera,ktery by akceptoval meho psa a chtel s nami delat jednu smecku a navic cevecko. je to zavazek na min. 12 let a taky se mi muze stat,ze pokud bych se rozesla s nynejsim pritelem,taky muzu zustat sama. ja rodinu nejak neplanuju,tak vlak by mi urcite neujizdel,ale sama nafurt bych zustat asi taky nechtela. najit si jen tak nekoho,abych nekoho mela nechci.myslim,ze je celkem stesti mit partnera se kterym si rozumim a jeste je blazen do cevecek.ale nestezuju si,sice mezi nami probihaji trenice ohledne psa,ale taky mam pocit,ze je nekdy hodnejsi na cubu nez na me
mellorn no está en línea   Citar y responder
Responder

Reglas del foro