Thread: Gdańska 16.01
View Single Post
Old 18-01-2011, 13:19   #23
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Wszystkim naleza sie ogromne gratulacje!

Oczywiscie najwieksze Amberkowi, bo wygrywac Rase bedac weteranem i maja jeszcze TAKA konkurencje to nie lada wyczyn... Tym bardziej, ze Zoran latwo sie nie poddal (ba, wcale sie nie poddal)...
Gratulacje dla Jotuna, bo wiem, ze wygladal pieknie (zastanawialam sie, czy zdarzyl juz nadbrac futra, a okazuje sie, ze awansowal nawet na faworyta).
Tajdze - choc na temat jej ruchu nie dowiedzielismy sie niczego nowego... Mam tylko nadzieje, ze nie bede miala pecha spotkac sie z Wami na ringu. (no dobra, taka przegrana by nie bolala... )

No i oczywiscie dla wnuczka Geiroda za kultywowanie rodzinny tradycji szalenstw na ringach...

Quote:
Originally Posted by Narvana View Post
Opis Garudy:
"(..)ale az do przesady misterna(..)
Smiej sie, smiej.... Ale ten opis na serio pasuje do Rudej....

MISTERNY:
"1. «składający się z wielu drobnych, precyzyjnie wykonanych elementów»
2. «obmyślony w każdym szczególe, wymagający wielu zabiegów»"
lub
"wykonany precyzyjnie, artystycznie; kunsztowny, "

Ruda ma cos w sobie co nasuwa takie skojarzenia... Bo jak raz sie ja widzialo to trudno o niej zapomniec...

Quote:
Originally Posted by Narvana View Post
Pan sedzia powiedzial na osobnosci, ze suka jest bardzo wilcza, z dobrym charakterem, ladna sierscia, ale...
Omin to "ale".... Za "bardzo wilcza" i "dobry charakter" powinniscie Rudej postawic piwo... Bo co wiecej dobry wilczak potrzebuje do bycia dobrym wilczakiem...

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Reply With Quote