![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]()
Wszystkim naleza sie ogromne gratulacje!
Oczywiscie najwieksze Amberkowi, bo wygrywac Rase bedac weteranem i maja jeszcze TAKA konkurencje to nie lada wyczyn... Tym bardziej, ze Zoran latwo sie nie poddal (ba, wcale sie nie poddal)... ![]() Gratulacje dla Jotuna, bo wiem, ze wygladal pieknie (zastanawialam sie, czy zdarzyl juz nadbrac futra, a okazuje sie, ze awansowal nawet na faworyta). Tajdze - choc na temat jej ruchu nie dowiedzielismy sie niczego nowego... Mam tylko nadzieje, ze nie bede miala pecha spotkac sie z Wami na ringu. (no dobra, taka przegrana by nie bolala... ![]() No i oczywiscie dla wnuczka Geiroda za kultywowanie rodzinny tradycji szalenstw na ringach... ![]() Smiej sie, smiej.... Ale ten opis na serio pasuje do Rudej.... ![]() MISTERNY: "1. «składający się z wielu drobnych, precyzyjnie wykonanych elementów» 2. «obmyślony w każdym szczególe, wymagający wielu zabiegów»" lub "wykonany precyzyjnie, artystycznie; kunsztowny, " Ruda ma cos w sobie co nasuwa takie skojarzenia... Bo jak raz sie ja widzialo to trudno o niej zapomniec... ![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
ciekawe za co można przebrać się idąc w parze z wilczakiem ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Ale to już było
![]() ![]() Poza tym bardzo chciałabym zobaczyć Marcina w takim stroju ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Jeśli dla mężczyzny to może leśniczy
![]() Bardzo ładny Czerwony Kapturek z wilczakiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
no właśnie - czerwony kapturek już opatentowany. Zresztą trudno było by mi znaleźć takie kituszki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Marcin - mam dla Ciebie pomysł - ZA BABCIĘ!!!
![]() |
#8 | |
K-Lee Family
|
![]() Quote:
Uprzejmie proszę się nie nabijać ![]() Na ten rok mam nowy pomysł... choć w 2011 chyba nie będziemy się wygłupiać, dopiero 2012 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|