Цитата:
Jakub, watek zosatl zalozony z przymryzeniem oka w tle, wydawalo mi sie to jasne ale jesli nie- wyjasniam niniejszym. Jesli zyczysz sobie watku pt "posypuje glowe popiolem i publicznie skladam samokrytyke" - mozesz taki zalozyc
|
wydaje mi sie, ze z przymruzeniem oka mozna napisac o czyms smiesznym, malym, nie o kataklizmie ktory codziennie przechodzi przez mieszkanie pozostawiajac po sobie tylko szkody i narazajac wlasne zycie.
Цитата:
Jak widac nie wszystko przewidzieliscie i wg zaproponowanej formy chyba powinienes napisac, ze przeciez Amonowi mogloby sie cos satc: moglby sie pokaleczyc, zjedzona fragmentarycznie skarpetka czy inny material moglyby utknac w jelitach co spowodowaloby koniecznosc operacji tp itd...
|
droga gago, czytaj dokladnie, bo w cytowanym przez Ciebie tekscie jest rowniez:
Цитата:
maly i tak czasem znajdowal cos co wg nas nie dalo sie "dopasc" ale zaraz po tym plan mieszkania znow ulegal zmianie
|
druga sprawa, jesli jestesmy juz tak dokladni, czy wiesz co to jest dziura? maly zagryzl, nie puscil, zrobila sie dziura, nie wygryzl dziury i polknal resztek materialu gdyz nie mial na to czasu, te elementy ubrania byly bowiem ubrane. co do szklanych rzeczy - patrz cytat u gory.
Цитата:
Owszem uderzasz- dosc niegrzeczna forma wypowiedzi.
|
nasze definicje grzecznosci chyba diametralnie sie roznia.
Цитата:
Przy okazji - wyraziles swoje oburzenie na postulat spisywania swoich doswiadczen
|
znow klania sie (nie)umiejetnosc czytania ze zrozumieniem, napisalem dokladnie ze nie chodzi tu o doswiadczenia, chodzi o to, ze jakiemus psu moze sie w koncu cos stac. denerwuje mnie forma wypisywania tych "niech Ci bedzie doswiadczen" brzmi to jak jakis plebiscyt na najbardziej szkodzacego psa.
Цитата:
sam przed chwila powolales sie na czyjas rade...mi sie to kompletnie nie sklada...
|
bo widzisz droga Gago, to byla jedyna konstruktywna rada w tym temacie, jaki jest sens nieskonczonego wypisywania szkod jesli nie ma zadnej ifnormacji jak temu zapobiec.
Цитата:
Caly czas twierdze, ze cudze doswiadczenia warto wykorzystac dla siebie, dlatego sama tez sie dziele swoimi- nawet jesli nie sa one z tych,. ktorymi warto sie chwalic.
|
gdzie ja napisalem ze trzeba sie dzielic tylko i wylacznie dobrymi doswiadczeniami, po prostu przeraza mnie powoli to, co robia te psy i brak wyobrazni ich wlascicieli.
czy Wy macie (ludzkie) dzieci? albo spodziewacie sie (ludzkich) dzieci? ciekaw jestem czy wtedy z przymruzeniem oka pisalibyscie (sorry Joanno ale to pierwsze mi sie najbardziej nasuwa) o spadajacym zelazku?!?
Цитата:
Ale poniewaz ja nie mam psa, ktory ma mnie leczyc z jakis kompleksow, nie musi byc moim atutem to nie mam oporow aby upubliczniac swoje popelnione bledy. Ci, ktorzy zechca - skorzystaja i oby!
|
zapewniam Cie droga Gago, ze pies z kompleksow mnie nie leczy, a napewno juz nie wilczak, jesli chcialbym podbudowac swoje meskie ego to wzialbym sobie staffa albo dobermana.
Цитата:
Przez ladnych kilka lat obecnosci na roznych listach dotyczacych psow nauczylam sie jednego: w internecie wiekszosc psow i wlascicieli jest zadziwiajaco genialna!
|
to podpialbym pod moja definicje niegrzecznosci, wiec - nie jestem genialny, staram sie po prostu MYSLEC i przewidziec postepowanie szczeniaka, co nie zawsze wychodzi, ale porownujac nasza liste z innymi chyba mi (nam) sie to powoli udaje.