View Single Post
Old 15-02-2011, 20:07   #7
alexa
Junior Member

Quote:
Originally Posted by mellorn View Post
Priznam se,ze me to zaujalo. Kdyz jsem psala vedle v Privolani,ze az potkam dobreho vycvikare,mozna zmenim nazor na cvicaky,tak tady mam zrejme sanci. Akorat je problem,ze nejsem mobilni.Teda mam auto,ale neridim,protoze nejsem zkusena a bojim se. Draha polovice se mnou asi nepojedeKoukala jsem,ze do Jevisovic nejezdi vlak a pochybuju,ze do Znojma nas vezmou do tech dalkovych busu co jezdi z Prahy.Nebo mate nekdo zkusenost,ze to je v pohode? Chtela jsem tam i na bonitaci,ale pokud to bude hloupe spojeni a nebude moznost auta,tak asi odbonituju v Roudnici...
Vlakem z Prahy - asi nejlepší možnost je jet do Jihlavy, odtud dále vlakem směr Znojmo do Grešlového Mýta a odtud pěšky do Jevišovic (cca 7-8 km), nebo až do Znojma a odtud místním autobusem integrovaného dopravního systému (IDS JMK) do Jevišovic - jezdí tam ze Znojma dvě linky, teď z hlavy nevím které, ale na netu se to určitě dá najít. No ale je to cestování... Nebo rychle zaplatit kondiční jízdu v autoškole a autem - jednou za to sednout musíš
alexa jest offline   Reply With Quote