![]() |
![]() |
|
Sport & trénink Českoslovenští vlčáci jako pracovní psi - jak cvičit, jak učit nové prvky, informace o soutěžích a zkouškách a výcvikových seminářích... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Priznam se,ze me to zaujalo. Kdyz jsem psala vedle v Privolani,ze az potkam dobreho vycvikare,mozna zmenim nazor na cvicaky,tak tady mam zrejme sanci. Akorat je problem,ze nejsem mobilni.Teda mam auto,ale neridim,protoze nejsem zkusena a bojim se. Draha polovice se mnou asi nepojede
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Pokud by mel byt jediny problem dostat se ze Znojma (nebo Gresloveho myta) do Jevisovic, tak verim, ze se nekdo ochotny najde a za drobnou uplatu - (vecerni kokinko) te z tama vyzvedne a pak zase hodi na nejaky rozumny spoj. Teda pokud to nebudes resit na posledni chvili, jak nekteri "nejmenovani" - timto zdravime synovce Akkona
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Chtela jsem se zeptat,zda nekdo nahodou nepojede z Prahy vlakem,bylo by to o dost levnejsi. Kdyz tak se muzeme domluvit pres PM.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Pokud má někdo zájem, můžu vzít autem 1 osobu + psa v pátek 1. dubna z Brna do Jevišovic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Ja mam jeste posledni dotaz a to ten,jestli bude jeste nekde vyvesen priblizny casovy harmonogram.Na klubovych strankach zatim nic a me se jedna o to,protoze pojedu vlakem,kdy tam mam v ten patek byt,kdyby se trebas uz neco cvicilo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
No nevím, já jela minulej rok s vlkem z Prahy do Znojma dálkačem (busem) a úplně bez problémů, trvalo to cca 3 a půl hodiny a v pohodě. Je ale pravda, že já svou přišeru táhnu sebou od štěnda téměř všude (i domů do KE - cesta vlakem kolem 10 hodin) takže je zvyklý
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Zjistím co a jak a zítra napíšu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Tak jsem mluvila s Jevisovicemi, vycvikar by mel dosvistet okolo ctvrte odpoledni. Takze podvecerni patecni vycvik (nejspis obrany) pravdepodobne bude. Kdo by chtel prijet driv nez ve ctyri, zavolejte Dane Matusincove a domluvte se, od kolika bude doma (nejak jsem se zapomnela zeptat).
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|